Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Καφετέρια στη Σαγκάη σερβίρει τον καφέ σε πράσινη πιπεριά: «Έχει γίνει ανάρπαστο»


Καφετέρια στη Σαγκάη αποφάσισε να σερβίρει τον καφέ σε πιπεριά. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο, έχει επανέλθει σε αρκετά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια καφετέρια στη Σαγκάη έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των ντόπιων όσο και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σερβίροντας την τελευταία του δημιουργία - έναν λάτε σε πράσινη πιπεριά. Το καινοτόμο ρόφημα, γνωστό ως «Green Pepper Latte», έχει γίνει αίσθηση στην πόλη, με τα βίντεο από τη μοναδική παρασκευή του να γίνονται viral.

Η καφετέρια, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη παράκτια μητρόπολη της Κίνας, προσφέρει αυτό το αντισυμβατικό ποτό με μόλις 1,30 ευρώ. Στο βίντεο που έχει γίνει πλέον viral, ένα μέλος του προσωπικού φαίνεται να κόβει την κορυφή από μια πράσινη πιπεριά, να αφαιρεί τους σπόρους και να ρίχνει μέσα τον εσπρέσο. Στη συνέχεια προσθέτει αρκετό γάλα.
Η καφετέρια αναφέρει ότι το ρόφημα μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του έχει γίνει ανάρπαστο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Από τότε που το υλικό δημοσιεύτηκε στο Douyin (η κινεζική εκδοχή του TikTok) στις 11 Δεκεμβρίου 2023, έχει κοινοποιηθεί πάνω από 700.000 φορές, προκαλώντας ευρύ ενδιαφέρον και πυροδοτώντας συζητήσεις σχετικά με αυτή την ιδιότυπη συγχώνευση γεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ