Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Τελευταίες θέσεις για το Φιλανθρωπικό GALA της AHEPA HELLAS


Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία και η διάθεση των τελευταίων προσκλήσεων για το Φιλανθρωπικ;o Gala που διοργανώνει η AHEPA HELLAS και τα Τμήματα της στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας ( Θεσσαλονίκης , Ωραιοκάστρου, Καλαμαριάς, Πυλαίας -Χορτιάτη & Κατερίνης), την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ώρα 20.30 στο ξενοδοχείο HYATT στη Θεσσαλονίκη.

Η οργάνωση, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού και κοινωνικού της έργου, αποφάσισε να αναλάβει την ανακαίνιση της «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΘ ΤΗΣ Α’ ΠΡΧ» του εμβληματικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, η οποία χρήζει άμεσης παρέμβασης, με σκοπό την έμπρακτα αισθητή παρουσία της οργάνωσης στην επίλυση προβλημάτων λειτουργικότητας και ως εκ τούτου τα έσοδα από το GALA θα διατεθούν γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Η βραδιά περιλαμβάνει καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν οι Fortissimo και ο Dj Διογένης Μαριόλας και γευστικό δείπνο.

Επιπρόσθετα μια τυχερή ή ένας τυχερός θα κερδίσει μια κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων στο Αιγαίο.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης αποτυπώνει το εικαστικό έργο «Θεσσαλονίκη» του Β. Σπεράντζα, το πρωτότυπο βρίσκεται στην Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης. Το έργο αυτό θα αποτελέσει αναμνηστικό για τον κάθε συμμετέχοντα εκτυπωμένο σε ακουαρέλα 25 Χ 20cm σε μοναδικά και αριθμημένα αντίτυπα. Η διάθεση του εικαστικού είναι ευγενική προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η συμμετοχή στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση κρίνεται ως πράξη έμπρακτης αναγνώρισης του έργου που επιτελείται στο Νοσοκομείο, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην καθημερινή αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών, όσο και στην αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεων της.

Προσκλήσεις μπορεί να προμηθευτεί κανείς ηλεκτρονικά επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα https://ahepahellas.org/ ή επικοινωνώντας με την κα Μίνα Τολίδου Τ. 6973857155 email m.tolidou@amgreece.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ