Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Έκανε ένεση με κοκαΐνη στο πέος του και η κατάληξη ήταν φρικιαστική


Ένας τοξικοεξαρτημένος έκανε ένεση με κοκαΐνη στο πέος του και το είδε να μαυρίζει και να σαπίζει. Η τρομακτική ιστορία αναφέρθηκε από γιατρούς στη Νέα Υόρκη. Είπαν ότι ο 35χρονος ανώνυμος άνδρας εμφανίστηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομειακού κέντρου BronxCare Hospital Center με αγωνία. Είχε περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες με «αφόρητους» και επιδεινούμενους πόνους στο πέος, το όσχεο, τη βουβωνική χώρα και το δεξί πόδι.

Όπως αναφέρει η New York Post, o πόνος άρχισε σχεδόν αμέσως μετά την ένεση του ναρκωτικού της κατηγορίας Α στη ραχιαία φλέβα του πέους, η οποία διατρέχει όλο το μήκος του οργάνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεξε να κάνει ένεση με κοκαΐνη για να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση της ουσίας. Ο άνδρας παραδέχτηκε ότι είχε κάνει ένεση κοκαΐνης στη ραχιαία φλέβα τουλάχιστον δύο φορές το τελευταίο δεκαπενθήμερο, αν και χωρίς εμφανή προβλήματα.


Το πέος το τελευταίο ανέγγιχτο σημείο του σώματός του

Ο άνδρας είπε ότι είχε μακρύ ιστορικό ενδοφλέβιας χρήσης ναρκωτικών, και με τα περισσότερα σημεία που μπορούσε να κάνει ένεση στο σώμα του κατεστραμμένα, είχε στραφεί σε ένα από τα μόνα σημεία που του είχαν απομείνει – το πέος του.

Κατά την εξέταση, οι γιατροί ανακάλυψαν πρήξιμο, έλκη, «δύσοσμες σοβαρές εκκρίσεις» και νέκρωση, τον ιατρικό όρο για τη σήψη των ιστών. Οι γιατροί του χορήγησαν γρήγορα ενδοφλέβια αντιβιοτικά και η κατάστασή του «βελτιώθηκε αργά».



Ο ασθενής αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκοπή του ετοιμοθάνατου ιστού του πέους του, το οποίο λάμβανε τη συνήθη φροντίδα του τραύματος. Αφού πέρασε πέντε ημέρες με αντιβιοτικά, ο άνδρας έλαβε μια 10ήμερη αγωγή με χάπια.

Η αναφορά του περιστατικού ανέφερε: «Η κλινική του κατάσταση βελτιώθηκε, αλλά αρνήθηκε να πάει για θεραπεία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και αργότερα χάθηκε από την παρακολούθηση».

Δεν είναι σαφές πόσο καλά ανάρρωσε ο άνδρας από τη δοκιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ