Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Σαν σκηνή από ταινία - Ουκρανοί οδηγοί κάνουν... σλάλομ ζωής και θανάτου σε ρωσικό ναρκοπέδιο!


Βλέπει κανείς τις εικόνες και σκέφτεται πως θα μπορούσαν να αποτελούν μια δραματική σκηνή κινηματογραφικής ταινίας. Κι όμως είναι η σκληρή πραγματικότητα όσο ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν τοποθετήσει νάρκες στη μέση ενός δρόμου ο οποίος χρησιμοποιείται από Ουκρανούς πολίτες που επιχειρούν να διαφύγουν. Έτσι, όπως αναφέρει ο Telegraph, οι οδηγοί αναγκάζονται να οδηγούν με… χειρουργική ακρίβεια καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την ίδια τους τη ζωή.

Στις εικόνες φαίνονται οι οδηγοί να προσπαθούν να περάσουν το σημείο χωρίς να ακουμπήσουν τις νάρκες και το βίντεο από την πόλη Borodyanka, στα πέριξ του Κιέβου, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Φυσικά τα αυτοκίνητα περνάνε ένα – ένα και με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα, ενώ το πρώτο ΙΧ που φαίνεται στο βίντεο έχει στο πίσω μέρος του κι ένα τρέιλερ, κάτι που κάνει το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο.

Το δεύτερο όχημα, που μοιάζει με 4Χ4, έχει κρεμασμένες λευκές πετσέτες στα παράθυρα και τους καθρέφτες, ίσως για να «υποδηλώσει» έτσι πως πρόκειται για όχημα που μεταφέρει απλούς πολίτες.

Στην συνέχεια φαίνεται κι ένα τρίτο όχημα να περνά το ναρκοπέδιο με επιτυχία…

Δείτε το απίστευτο βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ