Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Gran Turismo 7: Σημαντικές ανακοινώσεις και νέα χαρακτηριστικά


Η Sony και η Polyphony Digital είχαν υποσχεθεί εδώ και αρκετό καιρό εξελίξεις και ανακοινώσεις για το Gran Turismo 7 και το νεότερο online event State of Play έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά του τίτλου στη δημοσιότητα.

Αρχικά, θα έχουμε τον χάρτη του τίτλου, όπου και ο παίκτης θα μπορεί να έρθει σε επαφή με ένα μενού επιλογών για το τι θα κάνει, αν θα προσθέσει στη συλλογή του ένα νέο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αν θα πάει να αγωνιστεί, αν θα κάνει κάποιο μάθημα ή αν θα μελετήσει την ιστορία συγκεκριμένων εταιρειών από το Café.

Στην κυκλοφορία του παιχνιδιού θα υπάρχουν διαθέσιμα 400 οχήματα, 34 διαφορετικές τοποθεσίες και 97 διαφορετικές πίστες με ξεχωριστή χάραξη. Τα θρυλικά μαθήματα διπλωμάτων επιστρέφουν, μαζί με τα Mission Tests, ενώ το multiplayer θα υποστηρίζεται ακόμη και στην ίδια οθόνη μέσω splitscreen.

Το Café είναι ένας νέος τρόπος να μάθει κανείς την ιστορία κάποιων εταιρειών, μέσα από διηγήσεις του ιδιοκτήτη του και μια σειρά από ιστορικές φωτογραφίες και videos. Αναφορά έγινε στην παρουσίαση και στη δυναμική αλλαγή του καιρού που θα προσφέρει ακόμη και διαφορετικές συνθήκες στην ίδια πίστα την ώρα του αγώνα.

Στην έκδοση του PS5, οι κάτοχοι της νέας κονσόλας θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου DualSense, όπως το haptic feedback για όλες τις επαφές, αλλά και τα adaptive triggers που θα διαφοροποιούν το πάτημα του γκαζιού μέσα από πολλές παραμέτρους, όπως πχ. την ενεργοποίηση του ABS.

Οι δυνατότητες αλλαγών στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου θα συνεχίσουν να υπάρχουν με ακόμη περισσότερες επιλογές, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το tuning. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην παρουσίαση, μέσα από το παρακάτω video.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ