Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Καλά που ήταν (πάλι!) ο Πασχαλάκης και ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία στην Τούμπα από τον Ιωνικο! Νέο ''παλτό'' στο ρόστερ;


Το μυαλό όλων ήταν, μάλλον, στη μεγάλη πρόκριση της περασμενης Πέμπτης απέναντι στην Μίντιλαντ και η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν... χάλια μαύρα!

Ένα ακόμη στοιχείο αφορά την προσφορά των παικτών που αποτελούν την εφεδρία της ''καλής'' ενδεκάδας του Δικεφάλου. Είναι προφενέστατο ότι όσοι έπαιξαν σήμερα βασικοί, συγκριτικά με το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης, έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά, προς το χειρότερο βέβαια.

Μετά, μάλιστα από μερικά ματς που συμμετείχε αυτός ο Σοάρες, λίγο πλεον απομένει για να χαρακτηριστεί... ''παλτό''! Σε καμιά από τις συμμετοχές του δεν ήταν, έστω, υποφερτός. Ακόμη και το γκόλ που δέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό, προερχεται από δικό του ''πούλημα'' της μπαλας έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη!

Και μια που ο λόγος για τον τερματοφυλακα του Δικεφαλου, αξιζει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να χάσει σήμερα, ακομη και με καμιά τριάρα κατακέφαλα, αν δεν έκανε ο Πασχαλάκης ο οποίος έκανε τρεις μεγάλες αποκρούσεις σε τελικές των παικτων του Ιωνικού!

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ προσφέρει παρα πολλά στην ομάδα, ιδιαίτερα μάλιστα στα τέσσερα τελεταία ματς με ΑΕΚ, Άρη, Μιντιλαντ και τώρα με Ιωνικό!


ΑΓ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ