Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», απόψε σε νέες περιπέτειες


Σήμερα, στις 20.00 στο OPEN οι ήρωες του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» νιώθουν πίεση από παντού και προσπαθούν να βρουν διέξοδο με κάθε τρόπο.

Ο Παύλος πιέζεται συναισθηματικά λόγω της κατάστασης με τη Δάφνη και αρχίζει να ανεβάζει πίεση, με αποτέλεσμα να πρέπει να φοράει ένα holter για να εξεταστεί τι ακριβώς του συμβαίνει. Αλλά, ο Παύλος δεν είναι ο μόνος που πιέζεται καθώς και η Δάφνη νιώθει την ανάγκη να πάρει ένα μικρό διάλλειμα από την σχέση τους, χωρίς να ξέρει πώς να το επικοινωνήσει. Ο Μάκης ετοιμάζει ένα stand-up act και η πίεση είναι μεγάλη.. τόσο μεγάλη που θα κάψει άθελα του τον Παύλο, αποκαλύπτοντας πως και αυτός σκέφτεται σοβαρά να κάνει ένα break από το γάμο του.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ