Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ο Τσιάρτας ξεφτίλισε τον σπίκερ της Nova που ήθελε να μειώσει τον ΠΑΟΚ!


Αφού οι χλεχλέδες ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ καθώς και οι υπερεκτιμημένοι από τον Ιβάν... Μάκης και Κούλης-Κούλης δεν έχουν το σθένος να ουρλιάξουν για όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια από τους γεμάτους δηλητήριο για τον Δικέφαλο "δημοσιόγραφους" (ναι, ο τόνος είναι στο όμικρον), της συνδρομητικής, ένας πρώην διεθνής Μακεδόνας ποδοσφαιριστής που έγραψε τη δική του ιστορία σε Νάουσα, ΑΕΚ κα ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανέλαβε το κράξιμο!

Ο σπίκερ της Nova πολλές φορές επιχείρησε να μειώσει στην περιγραφή του τον Δικέφαλο, 

Στο 5΄ είπε ότι "και οι δυο(!) ομάδες μπήκαν φουριόζες στο ματς" όταν οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν είχαν περάσει ούτε το κέντρο!

Αργότερα φώναξε ότι "ο Τζιόλης πέφτει και ζητά πέναλτι" ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ ζήτησε χέρι αντιπάλου έξω από την περιοχή!

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν στο εκπληκτικό φάουλ του Νινούα με το οποίο ο Δικέφαλος έκανε το 1-2!

Δείτε, λοιπόν, το ιδιαίτερο σχόλιο που έκανε μέσω social media ο Βασίλης Τσιάρτας, αναφορικά με το γκολ του Νίκα Νινούα στο 88ο λεπτό, που άνοιξε το δρόμο της νίκης στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Ο Νινούα του ΠΑΟΚ εκτελεί φανταστικά φάουλ και η μπάλα πηγαίνει στο παράθυρο. Γκολάρα. Ο τερματοφύλακας έχει πάρει βήμα για να προλάβει σε περίπτωση που το χτύπημα γίνει πάνω από το τείχος. Ακούς όμως τον σπίκερ να λέει ότι για κάποιο λόγο ο τερματοφύλακας πήγε πίσω από το τείχος και φταίει για το γκολ και ότι τον είδε ο Νινούα όταν έτρεχε προς τη μπάλα. Ποτέ σε τόσα φάουλ που χτύπησα στην καριέρα μου δεν κατάφερα λίγο πριν το χτύπημα να δω τον τερματοφύλακα. Κύριοι, αν δεν ξέρετε μη λέτε βλακείες. Μάθετε επιτέλους ποδόσφαιρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ