Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Άγριες Μέλισσες: Το νέο πρόσωπο που θα φτάσει στο Διαφάνι θα φέρει κύμα εξελίξεων


Ένα νέο πρόσωπο θα φτάσει στο Διαφάνι και θα προκαλέσει κύμα εξελίξεων στις «Άγριες Μέλισσες».
Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο Μιλτιάδης Σεβαστός και η ανάγκη του να κάνει εξορκισμό. Δράση όμως, για να βοηθήσει τον αδερφό της θα λάβει η Ανέτ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής, στις «Άγριες Μέλισσες», στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του Ant1, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια νέα είσοδο η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη.

Ο Μιλτιάδης μετά και τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό ίδρυμα όπου υπεβλήθη σε ηλεκτροσόκ, είναι αντιμέτωπος με τους «δαίμονες» του. Ο ίδιος ζήτησε από τον Παπά Γρηγόρη να του κάνει εξορκισμό ωστόσο εκείνος δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο εξορκισμός θα γίνει όμως δεν θα του τον κάνει ο Παπά Γρηγόρης. Θα του τον κάνει άλλο πρόσωπο το οποίο θα του αλλάξει και τη φαρμακευτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός Αργυρίου θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα είναι αυτός που θα κουράρει τον Μιλτιάδη. Τον ρόλο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης.



Τον γιατρό Αργυρίου πρόκειται να τον συστήσει στον Μιλτιάδη, η αδερφή του Ανέτ και θα τον συστήσει ως δικό της φίλο και δεν του λέει εξ’ αρχής την ιδιότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ