Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Είχε Γκαρσία στο κοουτσάρισμα και Α. Ζίβκοβιτς στην "μηχανή" του ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο!


 Ευτυχώς που έφυγε ο Φερέιρα και ο Δικέφαλος πήρε την εκτός έδρας νίκη! Γιατί ο Πορτογάλος θα είχε κάνει αλλαγή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον παίκτη που πήρε στους ώμους του τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και θα στερούσε τους τρεις βαθμούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος έκανε τα πάντα όταν όλοι οι συμπαίκτες του έδειχναν σημάδια κούρασης μετά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ισπανία. Έτσι... γκάζωσε δείχνοντας αστείρευτες δυνάμεις και ο ΠΑΟΚ έφτασε στην επικράτηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα!

Ο Πάμπλο δεν σκέφτηκε στιγμή να βγάλει τον Σέρβο. Γιατί ο Ουρουγουανός έχει διορατικότητα και αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις ποδοσφαιρικές αξίες! 

Με δύο γκολ στο τέλος, ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για ένα γρήγορο γκολ. Ότι δεν κατάφερε ο Βαρέλα στο 4' (έκανε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κνετ) και ο Μουργκ στο 13' (σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ) εν τέλει το πέτυχε ο Σφιντέρσκι στο 18'.

Μετά από σέντρα του Σβαμπ ο Πολωνός στράικερ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

Στο 53' ο Ίνγκασον «γκρέμισε» τον Αριγίμπι μέσα στην περιοχή και ο Τζήλος έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο... παθών, ο οποίος νίκησε τον Ζίβκοβιτς και ισοφάρισε σε 1-1 για τους «κυανοκίτρινους».

Στο 88ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» επανέκτησαν το προβάδισμα, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νινούα, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο δύο λεπτά νωρίτερα.

Μάλιστα οι ασπρόμαυροι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τσόλακ να ευστοχεί σε πέναλτι, που καταλογίστηκε για χέρι του Καρασαλίδη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Γιακόλις (Παναιτωλικός), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Ντίας (Παναιτωλικός), Α. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Σβαμπ (ΠΑΟΚ), Ουαγκέ (ΠΑΟΚ), Νινούα (ΠΑΟΚ)

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Ντάλσιο, Ντίας (70' Τσιγγάρας), Μεντόσα, Αριγίμπι, Γιακόλις και Βέργος (63' Ντουάρτε)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (82' Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (82' Νινούα), Σβαμπ (66' Εσίτι), Μουργκ, Τζόλης (61' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι (66' Τσόλακ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ