Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Champions League: Μάχη γιγάντων με Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ και Ατλέτικο-Γιουβέντους

Η 1η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης συνεχίζεται απόψε με τους «ερυθρόλευκους» του Πέδρο Μαρτίνς να υποδέχονται τη φιναλίστ του περσινού τουρνουά, Τότεναμ, στο... φλεγόμενο «Γ.Καραϊσκάκης».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Παρίσι και Μαδρίτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως τον τιμωρημένο Νεϊμάρ, υποδέχεται τη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πρώτο εξαιρετικά δυνατό τεστ από αυτά που θέλει να δείξει επιτέλους πως μπορεί να διαχειριστεί και να κάνει την υπέρβαση στο Champions League.

Από την άλλη, η Ατλέτικο στη Μαδρίτη φιλοξενεί τη Γιουβέντους με νωπές ακόμα τις μνήμες από τις περσινές μονομαχίες τους, όταν οι «ροχιμπλάνκος» πήραν στο Τορίνο με... κάβα το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο ματς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σεληνιάστηκε για ν' αποκλείσει την ομάδα του Σιμεόνε μόνος του.

Η Μπάγερν Μονάχου για τον όμιλο του Ολυμπιακού κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα που έχει ήδη δείξει τα δόντια του και κρατάει σε εγρήγορση τους αντιπάλους του, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ, η πρωτάρα Αταλάντα έχει ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ για το ματς με τη Ντιναμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ολυμπιακός – Τότεναμ (CosmoteSport 2 HD, 19:55)

Μπριζ – Γαλατασαράι (CosmoteSport 5 HD, 19:55)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης (CosmoteSport 3 HD, 22:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους (CosmoteSport 4 HD, 22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας (CosmoteSport 6 HD, 22:00)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι (CosmoteSport 7 HD, 22:00)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λοκομοτίβ Μόσχας (CosmoteSport 8 HD, 22:00)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αταλάντα (CosmoteSport 9 HD, 22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ