Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Αντί για 2-6 στο ΟΑΚΑ, τελικό σκορ 2-2! Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει με τίποτα!

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συντρίψει απόψε την ΑΕΚ, όμως η τύχη της αθηναϊκής ομάδας και η αστοχία των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά έφεραν την ισοπαλία με τελικό σκορ 2-2.
Η ασπρόμαυρη ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Παραμένει για 40 αγώνες αήττητη! Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν με τις ισοπαλίες! Στο προηγούμενο ντέρμπι ήταν ο Άρης που έδειξε τρισευτυχισμένος από την ισοπαλία και απόψε οι παίκτες της ΑΕΚ με τον προπονητή τους Κωστένογλου... έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας για τον ίδιο λόγο!

Το κακό για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ότι για μια ακόμη φορά δέχτηκε 2 γκολ και αυτό δείχνει ότι ο Φερέιρα δεν μπορεί να βρει λύση.

Οι νταμπλούχοι που επέκτειναν στους 40 αγώνες το αήττητο σερί τους, προηγήθηκαν στο 16΄ και το 58΄ με τον Σβιντέρσκι, όμως η ομάδα της Αθήνας βρήκε τις αντίστοιχες απαντήσεις με τον Τσιγκρίνσκι στο 54΄ και τον Ντέλετιτς στο 79΄.

Οι ασπρόμαυροι έχασαν πέναλτι (δοκάρι) με τον Μπίσεσβαρ στο 25΄

.Κίτρινες: Βράνιες 55′, Γαλανόπουλος 83′ / Γιαννούλης 51′, Ζαμπά 82′

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο (46΄ Γιακουμάκης), Λόπες, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (85΄ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (46΄ Ντέλετιτς), Λιβάγια

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Ντούγκλας Αουγκούστο, Καντουρί, Λημνιός (77΄ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (88΄ Μαουρίτσιο), Σβιντέρσκι (65΄ Άκπομ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ