Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστρέφουν οι «Απαράδεκτοι»

Πολλές είναι οι σειρές που επιστρέφουν έπειτα από πολλά χρόνια, ευελπιστώντας να γνωρίσουν ξανά την επιτυχία του παρελθόντος. Μέσα σε αυτές το «Λόγω Τιμής» που ήδη προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ αλλά και το «Καφέ της Χαράς» που αναμένεται να δούμε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στο άμεσο μέλλον.

Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day ότι οι «Απαράδεκτοι» που το κοινό λάτρεψε κατά τη δεκαετία του ’90 επιστρέφουν! Βέβαια, αυτό το πρότζεκτ δεν αφορά στην τηλεόραση αλλά στο θέατρο.
Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα, θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Τίνα Μεσσαροπούλου να προσθέτει ότι θα συμμετέχει και ο Παύλος Χαϊκάλης υποδυόμενος τον Βλάσση Μπονάτσο.
«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους.

Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω.

Αλλά εμείς σας το δίνουμε ως αποκλειστικό γιατί μας είπα ότι ήδη είναι σε διαδικασία προετοιμασίας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ