Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η υπέρβαρη βασίλισσα του Instagram που δεν σταματά να ποστάρει τολμηρές φωτογραφίες

Η 21χρονη Tiffany-Patrice Hunter είναι μια γυναίκα που αγαπά το σώμα της και λατρεύει να το δείχνει μέσα από τις σελίδες των κοινωνικών μέσων, θέλοντας να καταλάβουν όλοι πως μπορείς να αγαπάς τον εαυτό και το σώμα σου όσα κιλά κι αν έχεις.

Η βασική της ασχολία είναι να περιποιείται τη μαμά και τη γιαγιά της, στον ελεύθερο χρόνο της στρέφεται ωστόσο στο Instagram και τους 44.000 ακολούθους της, προωθώντας τόσο τα κάλλη της όσο και τη μάρκα ρούχων που έχει φτιάξει για μεγάλα μεγέθη (Fat Girl Royalty).

«Για τόσα πολλά χρόνια έλεγαν σε ανθρώπους όπως εγώ ότι δεν μπορούν να φορούν μπικίνιστην παραλία, ότι δεν πρέπει να φοράμε αυτό το μαγιό, ότι δεν πρέπει να το τρώμε αυτό. Αλλά μπορείς, εγώ μπορώ και θα το κάνω», λέει χαρακτηριστικά.



Κι ενώ μεγάλωσε με προβλήματα αυτοπεποίθησης, κάποια στιγμή άλλαξε πορεία και πλέον όλο χάρη και καμάρι ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα κοινωνικά μέσα. «Δεν άντεχα ούτε στον καθρέφτη να δω τον εαυτό μου και ξαφνικά μια μέρα κουράστηκα, κουράστηκα να είμαι θλιμμένη, δεν πήγαινε άλλο».

Το Instagram και οι άλλες γυναίκες σαν αυτή ήταν που της έδωσαν δύναμη, όπως λέει η κοπέλα από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, τη δύναμη να αγαπήσει τον εαυτό της, να τον αποδεχτεί όπως είναι και να τον προβάλει στις οθόνες των δεκάδων χιλιάδων ακολούθων της με εσώρουχα.



«Πιστεύω ότι αν οι άνθρωποι με βλέπουν με αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αυτό συμβάλει στο μήνυμα που στέλνω. Σε τελική, είναι μόνο ένα σώμα, δεν θεωρώ ότι κάνω και κάτι πολύ επαναστατικό».

Σε όσους την κατηγορούν μάλιστα ότι αυτό που προωθεί είναι η παχυσαρκία, απαντά: «Αυτά είναι γελοιότητες, δεν είναι αυτό που κάνω! Αυτό που λέω είναι αγάπα τον εαυτό σου εδώ και τώρα»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ