Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

"Ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι το σπίτι μας"

Κωστόπουλος Κωνσταντίνος (Ντίνος) του Ρέννου
 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 με τον συνδυασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον»


      Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας γνωρίζω ότι στις προσεχείς εκλογές της Κυριακής 26 Μαϊου έχω θέσει την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον». Ζητώ την καθαρή ψήφο σας, όχι χάριν φιλίας, γνωριμίας ή κάποιας συνεργασίας, αλλά γιατί πρέπει επιτέλους, να βάλουμε ένα τέλος στην παρακμή και στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ζωής μας. Κατέρχομαι για πρώτη φορά στα κοινά και στην απόφασή μου, αυτοί  ήταν οι κύριοι λόγοι:
Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση έχει τεράστιες κοινωνικές επιπτώσεις σε όλους μας και ιδιαίτερα στους νέους και στις νέες. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης οφείλει και πρέπει να λαμβάνει μέριμνα για την τόνωση της τοπικής μας αγοράς, για τη νεανική επιχειρηματικότητα, την κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη και τη διαμόρφωση τέτοιων συνθηκών που θα συμβάλλουν και στην ανάπτυξη.
Η καθαριότητα, το περιβάλλον, η ασφάλεια, οι συγκοινωνίες, το κυκλοφοριακό, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, όλα αυτά τα χρόνια έχω την αίσθηση ότι πήγαν πίσω και έτσι, η πόλη έχασε τη λάμψη της και οι πολίτες της, το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και όλοι μαζί ενωμένοι να ξαναδώσουμε λύσεις και προοπτική, όχι με λόγια, αλλά με έργα.
Κάνοντας κριτική ή σχολιάζοντας σκωπτικά τα «κακώς κείμενα» το μόνο που πετυχαίνουμε συνήθως είναι, αυτά να παραμένουν και συν τω χρόνω να προστίθενται κι άλλα. Αναλαμβάνουμε τώρα πρωτοβουλία και ευθύνη να δουλέψουμε για καλύτερη ποιότητα ζωής στο αστικό περιβάλλον που ζούμε, που δημιουργούμε και που αγαπάμε. Για να ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη μας, πρωτεύουσα πόλη του πολιτισμού και της καινοτομίας. Με τη νεολαία, στη νέα εποχή που αρχίζει, σε ρόλο πρωταγωνιστή. Με τη Θεσσαλονίκη προετοιμασμένη για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας. Γιατί ο Δήμος, είναι το σπίτι μας.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Ορφανού, γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος, με πρόθεση να δουλέψει για τη Θεσσαλονίκη, μακριά από τις κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και είμαι ανεπιφύλακτα δίπλα του, στηρίζοντας με πράξεις το έργο του.  
Με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης ας κάνουμε τώρα μια νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας τους άξιους και τους ικανούς, τις δυνάμεις εκείνες του τόπου μας, που έχουν τη γνώση και τη θέληση να προσφέρουν.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση                                                                                                                                                            Με 

σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας

ΝΤΙΝΟΣ Ρ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 
 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
 με τον συνδυασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ