Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Πώς και από πού θα δείτε τον τελικό κυπέλλου

Από τις 18.00 το Cosmote Sport 1HD, θα ξεκινήσει με την «Ώρα Τελικού» που θα παρουσιάσουν οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας.

Στο στούντιο θα υποδεχθούν τους Παντελή Καφέ και Χάρη Κοπιτσή, για να σχολιάσουν την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ οι Πάνος Μάλαμας και Μιχάλης Μελισσίδης θα μεταφέρουν τις πρώτες πληροφορίες από τον χώρο των αποδυτηρίων.

Επίσης, οι Κώστας Γκουντούλας και Έλενα Παπαδοπούλου θα βρεθούν στο σημείο άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων, ενώ ο Ανδρέας Σερεβέτας θα συναντήσει τον υπεύθυνο για θέματα V.A.R. στην Ελλάδα, Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο, θα εφαρμοστεί το σύστημα βοήθειας των διαιτητών για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο Μιχάλης Τσόχος συντροφιά με το βαρύτιμο τρόπαιο, θα υποδεχθεί τους δικούς του καλεσμένους και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Αριάνα Παπαγιάννη από τον χώρο των επισήμων.

Έπειτα, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα σχολιάσει τις επιλογές των δύο προπονητών για τις ενδεκάδες και στις 20.30 θα ξεκινήσει την περιγραφή του αγώνα.

Με την ανάδειξη Κυπελλούχου Ελλάδας 2018-19 η «Ώρα Τελικού» θα επιστρέψει με συνδέσεις με Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί θα βρίσκονται αντίστοιχα, οι Πάρης Τσελεπίδης και Δημήτρης Ξαρλής, για να μεταφέρουν το κλίμα από τα σημεία συγκέντρωσης των οπαδών των δύο ομάδων.

Τέλος, στην εκπομπή θα προβληθούν οι εορτασμοί των νικητών και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ θα γίνει σχολιασμός της βραδιάς από καλεσμένους, καθώς και η ψηφιακή ανάλυση και η προβολή των highlights της αναμέτρησης.


Και σε μαγνητοσκόπηση

Η ΕΡΤ Sport HD θα μεταδώσει στις 22:30 τον τελικό κυπέλλου σε μαγνητοσκόπηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ