Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

H JOSS STONE στο Sani Festival

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Λόφο της Σάνης συναυλία με τη Βρετανίδα αισθαντική μουσικό της soul Joss Stone, με την υποστήριξη της Heineken Light.

H Joss Stone, μόλις 28 ετών, βρίσκεται στη μουσική από 15 ετών με πάνω από 14 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, έχει κερδίσει Grammys και Brits, με την επιτυχία της να ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά από Βρετανίδες γυναίκες καλλιτέχνες της soul ψυχής.

Σε μία μοναδική βραδιά παρουσίασε το έβδομο άλμπουμ της «Water for your Soul» με στοιχεία της reggae, ήχους της «world music», hip hop και φυσικά, soul, το οποίο γράφτηκε και αποτελεί συμπαραγωγή της ίδιας, σε συνεργασία με τους όμοιούς της Nitin Sawney, Damian Marley και Dennis Bovell.

Απλή, πολύ επικοινωνιακή, ευχάριστη και γεμάτη ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, κατέβηκε απ’ τη σκηνή, έκανε βόλτες στο κοινό και προέτρεπε τον κόσμο να χορέψει μαζί της.

Οι τυχεροί που βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν παρέα με τη νέα Heineken Light, τη νέα πρόταση της Heineken, με λιγότερες θερμίδες, λιγότερο αλκοόλ και όλη τη γεύση!

Το μουσικό ταλέντο της Joss Stone παρέσυρε τον κόσμο που παρευρέθηκε, σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΝΗ ΑΕ Σταύρος Ανδρεάδης με τη Χριστίνα Τζελέπογλου

Χρύσα Βασσάρα, Χρήστος Κιούσης

Ειρήνη Πασχαλέρη, Γεωργία Ζαφειρίου

Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του Sani Festival Όλγα Ταμπουρή με την Διευθύντρια Δ.Σ.  Γεωργία Δώδου

Ζωή & Στέφανος Στεφάνου

Βασιλική Αδαμίδου, Γιώργος Δημητριάδη

Έλενα Μαζλουμιάν, Μαριάννα Τριανταφύλλου

Λάζαρος Βογιατζόγλου & Γιάννης Κατσούγκρης της  Heineken light Χριστίνα Τζελέπογλου

Έφη & Χρήστος Τσιόλια

Joss Stone

Joss Stone


Δυο λόγια για τη Heineken light
………
H Heineken Light, ήρθε για εκείνους και για εκείνες που τα θέλουν όλα! Και λιγότερες θερμίδες και λιγότερο αλκοόλ και όλη τη γεύση! Με μόλις 3,3% αλκοόλ, 86 θερμίδες και μοναδική γεύση, είναι η νέα πρόταση της Heineken και σκοπεύει να κερδίσει όσους και όσες θέλουν κάτι ανάλαφρο και δροσερό από νωρίς μέσα στην ημέρα μέχρι και αργά το βράδυ.

Η Heineken Light πρωτοεμφανίζεται στην Ελλάδα εκεί που χτυπάει η καρδιά των νέων trends και οι απαιτητικοί καταναλωτές δεν «χαρίζονται» εύκολα. Σε επιλεγμένα cafe-bars στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όλοι οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα πρόταση της «Πράσινης» που ήρθε για να μείνει! Επιπλέον, κι επειδή «σαν την Heineken Light δεν έχει», η νέα ελαφριά lager με τη χαρακτηριστική ασημένια ετικέτα της διατίθεται και στα δημοφιλέστερα beach bars της Χαλκιδικής φέρνοντας νέο αέρα στο φετινό καλοκαίρι.

H Heineken Light είναι η νέα έκπληξη στο χώρο της μπίρας από ένα brand που είναι πάντα ανήσυχο και επιδιώκει συνεχώς να καινοτομεί. Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική έχουν ήδη αρχίσει να το διαπιστώνουν. Δοκιμάστε την και εσείς στα πιο hot σημεία τους! 

#HeinekenLight #TaThelwOla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ