Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συγκλονιστικό βίντεο καραμπόλα 10 αυτοκινήτων και η διάσωση μιας γυναίκας

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η συγκλονιστική στιγμή ενός τροχαίου με πολλά αυτοκίνητα αλλά και η ηρωική διάσωση μιας γυναίκας που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της.

Το βίντεο ξεκινάει με τη σύγκρουση των οχημάτων και μια νταλίκα που πέφτει στα προπορευόμενα αυτοκίνητα σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη και το βίντεο δείχνει κάποια από τα οχήματα να τυλίγονται στις φλόγες ενώ γίνονται εκρήξεις.

Στη συνέχεια οι οδηγοί φαίνονται να τρέχουν προς ένα αυτοκίνητο που φλέγεται προσπαθώντας να ανοίξουν την πόρτα. Άλλοι προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρα και άλλοι βγάζουν ηρωικά την εγκλωβισμένη γυναίκα μέσα από παράθυρο του αυτοκινήτου.

Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα αυτοκινήτου δημοσιεύτηκε στο Facebook και εκατοντάδες χρήστες επαίνεσαν τον ηρωισμό των άλλων οδηγών που διακινδύνευσαν ακόμη και τη ζωή τους για να βγάλουν τη γυναίκα από το αυτοκίνητο σώα. Η οδηγός υπέστη μόνο μικροτραυματισμούς και μώλωπες ενώ ως εκ θαύματος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της βρετανικής Sun δεν υπήρξαν θύματα ούτε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καραμπόλα προκλήθηκε από ένα όχημα με χαλασμένα φρένα το οποίο προπορευόταν. Άλλες αναφορές κάνουν επίσης λόγο για κυκλοφοριακή συμφόρηση σε μια ζώνη που γίνονταν έργα οπότε θα μπορούσε να είναι και αυτός ένας παράγοντας που προκλήθηκε το ατύχημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ