Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

"Προσωρινές οι άδειες που θα δοθούν σήμερα"!

Αποκαλυπτικός για όλα όσα έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν ήταν ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

Κατ΄ αρχήν, ο κ. Κρέτσος μιλώντας στο Κόκκινο, είπε πως οι 4 άδειες που θα δοθούν σήμερα, «προσωρινές», καθώς σε 20 ημέρες θα ελεγχθεί εκ νέου το Πόθεν Έσχες των εταιρειών που θα κερδίσουν τις άδειες.

Για τους υποψηφίους είπε: «Εμείς καταλαβαίνουμε ότι είναι μια κουραστική διαδικασία για τους καναλάρχες, αλλά γίνεται για λόγους απόλυτης διαφάνειας. Άνθρωποι όμως είναι και οι υπάλληλοι που συμμετέχουν και μάλιστα δεν πληρώνονται έξτρα. Δε γίνεται οι μεγαλοδικηγόροι να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα. Με έχει ενοχλήσει το μπούλινγκ των μεγαλοδικηγόρων απέναντι σε απλούς δημόσιους υπαλλήλους. Είχαμε δυο περιστατικά και χτες και τη Πέμπτη. Λεκτική επίθεση μέχρι και στην εργαζόμενη που κρατά το πρωτόκολλο, απαράδεκτη», εξήγησε ο Λ. Κρέτσος, ο οποίος σημείωσε για μία ακόμη φορά πως «όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα και όπως επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον».

Αναφερθείς στη σημερινή διαδικασία, διαβεβαίωσε πως τα δωμάτια των καναλαρχών, τα οποία ελέγχθηκαν χτες από την Ελληνική Αστυνομία για τυχόν μέσα υποκλοπής η διαρροής, δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, ενώ οι κάμερες βλέπουν μόνο τους διαδρόμους και το υλικό από τις κάμερες βλέπουν οι εκπρόσωποι της Επιτροπής και οι 8 εκπρόσωποι των καναλιών.

Διευκρίνισε πως δεν φεύγει σήμερα από τη διαδικασία όποιος πάρει την πρώτη άδεια. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αλλοιωθεί το αποτέλεσμα από τυχόν διαρροή, μένουν όλοι μέχρι να δημοπρατηθούν όλες οι άδειες», είπε,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ