Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

"Άλλη μία εβδομάδα ταλαιπωρίας περιμένει τους Θεσσαλονικείς" -Δήλωση Κ.Γκιουλέκα για τη νέα επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Με αφορμή τη νέα επίσχεση εργασίας που ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ερωτηθείς σχετικά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Άλλη μία εβδομάδα ταλαιπωρίας περιμένει τους Θεσσαλονικείς!

Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας τους, κάτι που σημαίνει ότι όλη την εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς θα δεινοπαθήσουν στις μετακινήσεις τους. Γιατί πολύ απλά η Θεσσαλονίκη δεν έχει ούτε τραμ ούτε τρόλλεϋ ούτε μετρό... Μόνο λεωφορεία και ταξί!

Αυτό είναι κάτι που ο κ.Σπίρτζης όφειλε να το γνώριζε και να ενεργούσε αναλόγως, προκειμένου να μην φτάσουμε σε τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης.

Τελικά κανείς δεν κατάλαβε τι επιδιώκει η κυβέρνηση μέσα στους 20 μήνες που κυβερνά και ποιο είναι το master plan του κ.Σπίρτζη. Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός που δεν μας έχει ανακοινωθεί ή, όπως συμβαίνει και σε όλους τους τομείς, δεν έχουν απολύτως κανένα σχέδιο;

Σε κάθε περίπτωση ο αρμόδιος Υπουργός όφειλε να παρουσιάσει τον σχεδιασμό του αλλά και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των συγκοινωνιών της πόλης και όχι να αδιαφορεί για την μεγάλη ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων. Αντ’ αυτού, η Θεσσαλονίκη έγινε θεατής σε μία κόντρα την οποία προκάλεσε ο Υπουργός με τον ΟΑΣΘ, με επιστολές και αντεγκλήσεις, χωρίς, όμως, να βγει κανένα αποτέλεσμα.

Το μόνο αποτέλεσμα είναι ότι οι Θεσσαλονικείς πληρώνουν την ολιγωρία και τα πείσματα του κ.Σπίρτζη. Και, μάλιστα, τα πληρώνουν αδρά, αφού μόνη λύση πλέον είναι το ταξί. Άνθρωποι του μεροκάματου, συνταξιούχοι και άνεργοι αναγκάζονται να ξοδεύουν σοβαρά ποσά από το υστέρημά τους για τις καθημερινές αναγκαίες μετακινήσεις τους.

Αυτή είναι η κοινωνική ευαισθησία της σημερινής κυβέρνησης!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ