Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

H BIOFIAL A.E. βραβεύτηκε με το Βronze Αward της κατηγορίας “Top Industrial Company” των βραβείων Greek Exports Awards 2015

Η Βιομηχανία Παράγωγης Υδραυλικών Συστημάτων Ανύψωσης BIOFIAL A.E. διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στην ανάπτυξη εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας με το Bronze βραβείο της κατηγορίας «Top Industrial Export Company» στα φετινά Greek Exports Awards 2015.

Η απονομή των βραβείων Greek Exports Awards 2015, τα οποία διοργάνωσαν για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την συνεδριακή EthosEvents S.A πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, που στηρίζουν ουσιαστικά την Ελληνική Οικονομία.



Το βραβείο παρέλαβε η Οικονομική Διευθύντρια και International Business Operations Coordinator της BIOFIAL A.E., κ. Φωτεινή K. Χατζηευστρατίου, η οποία δήλωσε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί ηθική δικαίωση για τους ανθρώπους της εταιρίας ΒΙΟFIAL A.E. Ως εκ τούτου, είναι αφιερωμένο σε αυτούς που αποτελούν την ευέλικτη, αποτελεσματική και δεμένη ομάδα της. Οι εκπρόσωποι της διοίκησης της δεύτερης γενιάς της εταιρίας θα ήθελαν να επισημάνουν όμως, ότι το βραβείο αυτό πρωτίστως και δικαιωματικά ανήκει στον ιδρυτή της BIOFIAL Α.Ε., κ. Χατζηευστρατίου Α. Κωνσταντίνο. Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν να ανταγωνιστούν πολυεθνικές εταιρίες άνισων μεγεθών, που προέρχονται από χώρες με ισχυρές οικονομίες και παράδοση στην βιομηχανική παραγωγή, γεγονός που κάνει τον ανταγωνισμό εξαιρετικά δύσκολο. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν έναν ακόμα σκληρότερο ανταγωνισμό: να ανταγωνιστούν και να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό, την κακή φήμη που συνοδεύει δυστυχώς την χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Σε πείσμα όλων των παραπάνω, οι άνθρωποι της εταιρίας BIOFIAL Α.Ε. δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια να αντιμετωπίζουν αυτές τις αντιξοότητες και να αποδείξουν ότι ο καλός εαυτός της ελληνικής επιχείρησης και του έλληνα επιχειρηματία μπορεί να αντιστρέψει την αρνητική αυτή εικόνα και να προβάλει ότι πιο υγειές έχει να επιδείξει η ελληνική οικονομία: ελληνικά προϊόντα ποιότητας και επιχειρηματική ηθική και αξιοπρέπεια».



Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2015 είναι η επιβράβευση της Αριστείας στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου. Ως εκ τούτου, το βραβείο που απονεμήθηκε στην BIOFIAL Α.Ε. δικαιώνει την στρατηγική απόφαση της να επενδύσει στην εξωστρέφεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία, που ξεκίνησε την δραστηριότητα της πριν από τέσσερις δεκαετίες και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, σήμερα παράγει και διανέμει τα ποιοτικά και καινοτόμα υδραυλικά προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου, στις πέντε ηπείρους, από την Ν. Ζηλανδία ως την Ινδία και από την Βραζιλία ως την Κίνα.



Την απονομή των βραβείων, στην οποία απεύθυναν χαιρετισμό ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομίας κ. Ηλίας Ξανθάκος, ο ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείο κ. Θεοδόσιος Tάσιος, ο κ. Τζανέτος Καραντζής Πρόεδρος της Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων και ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης CEO της Ethos Media, παρουσίασε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άννα Μπουσδούκου, και παρακολούθησαν πάνω από 400 στελέχη της ελληνικής αγοράς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ