Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τα Χριστούγεννα των Golden Boys και των χλιδάτων

Τα πλουσιόπαιδα του Instagram φροντίζουν να μην αφήνουν τίποτε στην τύχη του όταν πρόκειται για τις διακοπές τους, χριστουγεννιάτικες ή άλλες. Πετούν με ιδιωτικά αεροσκάφη σε εξωτικά μέρη της Καραϊβικής ή της Ασίας, με πολλή σαμπάνια, τεράστια χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολυτελή δώρα, από κουβέρτες Hermes ως πανάκριβα ρολόγια.
Διάσημοι ή και λιγότερο γνωστοί φρόντισαν με φωτογραφίες τους στο Instagram να δείξουν στους ακολούθους τους το πόσο ωραία και κυρίως χλιδάτα πέρασαν τα Χριστούγεννα. 

Η Tiffany Trump κόρη του υποψηφίου για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και πόζαρε μπροστά σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο παιχνίδια.

Η Clarisse La Fleur χαίρεται την γαλήνια θάλασσα δίπλα σε μια θαλαμηγό στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ο Timothy Drake δηλώνει ότι άφησε την οικογένειά του για να περάσει τις διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Πλαμ Μπιτς κατάλληλα στολισμένο για τις γιορτές.

Ενα πλουσιόπαιδο που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Λορδος Ράιαν« στο Ιnstagram, Πέρασε τις διακοπές του στο Παρισινό ξενοδοχείο Four Seasons Hotel George V, όπου το φθηνότερο δωμάτιο κοστίζει 1.500 ευρώ τη βραδιά.

Ο Alex Bostonian από το Λος Αντζελες που δηλώνει μέλο τους διεθνούς τζετ σετ στόλισε όχι ένα, αλλά δύο μεγάλα δέντρα στην είσοδο της έπαυλής του.

Ο Zach Rothman, γιος των εστιατόρων της Καλιφόρνιας Harold και Wendi Rothman, πέταξε με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας στο Λας Βέγκας παρέα με τεκίλα Γκραν Πατρόν και βεβαίως Ντομ Περινιόν.

Η Nicky Kaufman πριν αναχωρήσει για τις διακοπές της στις Μπαχάμες εκτός από την Fendi τσάντα της, πήρε μαζί της οκτώ μπουκάλια ακριβής σαμπάνιας.

Ο David Yehezkel πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο πολυτελές Miami Bal Harbour.

Με ιδιωτικό αεροσκάφος ταξίδεψε η 18χρονη Alison Tong η οποία συνοδεύει την φωτογραφίας της με την περίεργη φράση «ο αγώνας είναι πραγματικός» ( the struggle is real)

Ο ακούραστος ταξιδιώτης (όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται) Corso Sestini Branca, σε μια σέλφι στο ιδιωτικό αεροσκάφος του εν πτήσει προς την Ταϊλάνδη.

Αλλο ένα πλουσιόπαιδο που υπογράφει ως bryanoffizial ξεκουράζεται στην αίθουσα αναμονής της Α' θέσης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης δίπλα στη γούνα της τις τσάντες Louis Vuitton και ένα ποτήρι σαμπάνια.

Ο Jacob απολαμβάνει την σαμπάνια και το πούρο του στο ξενοδοχείο « The Plaza New York» πριν πετάξει με το ιδιωτικό αεροσκάφος του στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο Mark Vandelli αναπαύεται στο πολυτελές δωμάτιο του σπιτιού του στο Knightsbridge του Λονδίνου.


Αυτό το πλουσιόπαιδο δείχνει στους ακολούθους του την ζεστή Hermes κουβέρτα που του έκαναν δώρο για τις γιορτές.

Ο Kyle Parson χαίρεται την γούνα του μετά το μπάνιο.

Ο στυλίστας και makeup artist Deniz Gunizi δείχνεί στους ακολούθους του στο Instagram το νέα του ρολόι Franck Muller με διαμάντια το οποίο κοστίζει πάνω από 13.000 δολάρια.

Ο Richard Muljadi γιος μιας από τις πιο πλούσιες γυναίκες της Ινδονησίας, της Kartini Muljadi, δείχνει μαζί με τους φίλους του τα πολυτελή ρολόγια τους.

Η Ταϊλανδέζα Mae Sae μπροστά στα εκατοντάδες παπούτσια Κριστιάν Λουμπουτέν που έχει στις ντουλάπες της. Αναζητά το κατάλληλο για ένα κοκτέιλ πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ