Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Παράταση στα Τέλη Κυκλοφορίας 2016: Δηλώσεις Αλεξιάδη (βίντεο)

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Κοινωνία Ώρα mega και μίλησε για όλα τα ζητήματα της οικονομίας. Το σημαντικότερο, ωστόσο, από αυτά που είπε, αφορά στα τέλη κυκλοφορίας.

Κι αυτό διότι ο Τρύφων Αλεξιάδης ανακοίνωσε παράταση λίγων ημερών, παρά το ότι τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιωνόταν!
Παράταση για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία... πρωτοχρονιάτικα!

Δήλωσε συγκεκριμένα: "Τα δεδομένα που είχαμε μέχρι και την Τρίτη, γιατί δεν έχουμε ένα αυτόματο σύστημα ώστε να έχουμε εικόνα κάθε απόγευμα για το τι γίνεται, είναι ότι είχαν πληρώσει περίπου 4,5 εκατομμύρια οχήματα. Υπολειπόταν περίπου 800.000 χιλιάδες μέχρι τα 5,3 εκατομμύρια. Άρα το νούμερο είναι μεγάλο, θα δούμε το έγινε και τη χθεσινή μέρα, θα ληφθεί η απόφαση σήμερα, αλλά αυτό που οδηγούμαστε είναι σε μία παράταση λίγων ημερών".

"Θα βγει σήμερα η απόφαση, θα δούμε ακριβώς τα δεδομένα, θα δώσουμε μια παράταση λίγων ημερών για να καλυφθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες που δεν έχουν πάρει τα σήματα", συνέχισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η παράταση αυτή δεν αφορά σε άλλες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις όπως για παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ