Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Έκανε τατουάζ με τη στάχτη της νεκρής αδελφής της

Η 27χρονη Nicola Hollands, μητέρα δύο παιδιών, από το Κάρντιφ της Βρετανίας, ένιωσε να καταρρέει χάνοντας την 22χρονη αδελφή της Charlotte, τον περασμένο Μάιο, από λευχαιμία.

Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις στάχτες της αδελφής της, μετά την αποτέφρωσή της, για να κάνει ένα τατουάζ στην πλάτη της, ώστε να είναι «πάντα μαζί».

Το σχέδιο, ένας άγγελος, έγινε με συνδυασμό του μελανιού που χρησιμοποιείται στη δερματοστιξία και της στάχτης της άτυχης Charlotte.

«Αποφάσισα να το κάνω γιατί έτσι θα είμαστε για πάντα μαζί», λέει η 27χρονη στη Mirror. «Η Charlotte ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Ήταν πολύ γενναία και πάλευε με τον πόνο κάθε μέρα. Συγκριτικά, ο πόνος που ένιωσα εγώ κάνοντας το τατουάζ δεν ήταν τίποτα».

Η Charlotte έμπαινε και έβγαινε από το νοσοκομείο κάθε εβδομάδα και είχε μαθησιακές δυσκολίες που την έκαναν να μείνει πίσω στο σχολείο,

«Την προστάτευα από κάθε είδους bullying και σκληρά λόγια στο σχολείο. Το πήρα προσωπικά να είμαι ο φύλακάς της και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί», προσθέτει.

Για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το σύνδρομο Shwachman-Diamond, από το οποίο έπασχε η αδελφή της, αλλά και να βοηθήσει οικογένειες που έχουν έναν ασθενή στους κόλπους τους, η Nicola ίδρυσε τον φιλανθρωπικό οργανισμό Shwachman-Diamond Syndrome UK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ