Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Λεβέντης: Κατιναριό! Γαβγίσματα! Μου ζητάνε να πάω στον τάφο!

Την ανησυχία του Γερμανού πρέσβη για την υλοποίηση του προγράμματος προσαρμογής μετέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον Πέτερ Σόοφ, ο οποίος του ζήτησε να στηρίξει με την ψήφο του την κυβέρνηση εάν χρειαστεί.

«Του εξήγησα ότι μου ζητάει να πάω στον τάφο μαζί με τον Τσίπρα. Προσπάθησα  να τον πείσω ότι έχουν κάνει λάθος ένδυμα για λάθος κορμί», είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και πως δεν θα υλοποιηθούν οι νόμοι που ψηφίζονται, αλλά και ότι ένα 30% των πολιτών δεν πληρώνει φόρους γεγονός που καθιστά χαμένους όλους όσοι πληρώνουν.

Σύμφωνα με τον κ.Λεβέντη, ο Γερμανός πρέσβης του εξέφρασε την προσμονή του και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής αρχηγού στη ΝΔ, ώστε να μπορούν να δουν με ποιον θα συνομιλούν από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναφορικά με τα νομοσχέδια που έρχονται, ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Επιτέθηκε στο Ποτάμι, με αφορμή την στάση του στην ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, λέγοντας πως αρχικά το κόμμα του κ.Θεοδωράκη επιφυλάχθηκε και όταν διαπίστωσε ότι περνούσε με τις ψήφους των άλλων κομμάτων τελικά τάχθηκε υπέρ. «Είναι τυχοδιωκτισμός να μην έχεις άποψη», είπε ο κ.Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «ακραίο» κόμμα τους ΑΝΕΛ, που στρέφεται προς την Εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους κάτι όμως που εκτίμησε ότι δεν έχει αντίκρισμα πια.

Αναφορικά με τις αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους, ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει αυτή την ευεργεσία προς λίγους προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε το κονδύλι των 150 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα το πάρει η κυβέρνηση από το 1 δις της δόσης, από το οποίο  περιμένει όλη η κοινωνία να ανακουφιστεί.

Σχετικά με το προσφυγικό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ονομάζει hotspot ότι βρει μπροστά της».

Μιλώντας για τα κόκκινα δάνεια, ο κ.Λεβέντης εκτίμησε ότι από τη στιγμή που μπήκαν τα funds (γνωστά και ως κοράκια) το πρόβλημα θα αυξάνεται.

Ο κ.Λεβέντης χαρακτήρισε "κατιναριό" το θέμα που ανέκυψε με την αντιπαράθεση Λαζόπουλου – Γεωργιάδη, λέγοντας ότι τον ίδιο τον έβριζε επί 30 χρόνια ο Γ. Μητσικώστας, αλλά, όπως είπε, το ανέχθηκε, δεν παρενέβη και νίκησε με τη σοβαρότητα και τη στάση του. «Τα γαβγίσματα δεν με εκπροσωπούν», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ