Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

14η αγωνιστική Super League, με τρία ματς σήμερα -Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Μετά τα τρία παιχνίδια που άνοιξαν χθες την αυλαία της 14ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα ακόμη ματς τα οποία θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova ως εξής:
  • Στις 15:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Διονύση Στρούμπου. 
  • Στις 17:15 η Skoda Ξάνθη θα υποδεχθεί τη Βέροια, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. 
  • Στις 17:15 επίσης, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. 
  • Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου. 

Αύριο Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Κωστή Μπότσαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ