Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

SUPER LEAGUE 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ -ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Super League, ανοίγει σήμερα
στις 16:00, με τον αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός, που θα μεταδοθεί από ταNovasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνηκαι ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Γιάννη Φάκαρου. 
Στις 18:15 ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Τέλος, όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Nova, για το ντέμρπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που θα ξεκινήσεις στις 20:30: "Τα κανάλια Novasports γράφουν ιστορία καθώς για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ο αγώνας Ολυμπιακός - ΑΕΚ και με τη χρήση της Sky Camera!.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι με τη χρήση της sky κάμερας, που κινείται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μοναδικά πλάνα στους τηλεθεατές. 
Η συγκεκριμένη κάμερα, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro) και που τη λειτουργεί ειδικός χειριστής, αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και μέχρι το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου. 
Για την παραγωγή του ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες. Εκτός από την sky κάμερα, θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2crane cameras, μία ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο!. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ