Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σοβαρές παρατυπίες σε δύο διαγωνισμούς για την καθαριότητα στο Δήμο Θεσσαλονίκης!

Εργολαβίες στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που απορρίφθηκαν από την πάρεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου λόγω παρατυπιών σε δύο διαγωνισμούς, απασχολούν τη διοίκηση του Μπουτάρη.
Το θέμα προέκυψε μετά από καταγγελίες της αντιπολίτευσης, ενώ το ζήτημα θα τεθεί και στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται για δύο διαγωνισμούς που ανατέθηκαν σε συγκεκριμένη εταιρία, αφορούν την επισκευή 961 κάδων απορριμμάτων προϋπολογισμού 240.000 ευρώ και την επισκευή κοντέινερ μεταφοράς απορριμμάτων σε εξωτερικά συνεργεία, προϋπολογισμού 224.721 ευρώ, στους οποίους διαπιστώνονται σοβαρές παρατυπίες.

Καταγγελία για τη συγκεκριμένη υπόθεση και για πράξεις με τις οποίες η πάρεδρος του ελεγκτικού συνεδρίου διαπιστώνει παρατυπίες σε όλα τα στάδια των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στους δύο παραπάνω διαγωνισμούς, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Εντάξει”, Εφραίμ Κυριζίδης.

Σε άλλη παλαιότερη περίπτωση που αφορά την επισκευή απορριμματοφόρων, στο πλαίσιο εργολαβίας που θα ξεπερνούσε για το σύνολο των οχημάτων τις 370.000 ευρώ, αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανοιχτή Πόλη”, Γιώργος Αβαρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ