Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Καστοριά - Άρης 0-1

Παρά την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εξαιτίας της βροχής, το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά στην Καστοριά, με τον Άρη να δείχνει με το... καλημέρα τις διαθέσεις του. Μόλις στο 3ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ν' Λουντούλου να πασάρει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος γύρισε ωραία το σώμα του και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε σωστά την αριστερή γωνία του Κοκκινίδη.

Η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, με τους παίκτες να αναπτύσσονται κυρίως από την αριστερή πλευρά, που ήταν και το μόνο... καθαρό σημείο του γηπέδου. Λίγα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Πόι έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης πίεζε για να "καθαρίσει" το ματς, με την σπουδαιότερη ευκαιρία να σημειώνεται στο 55', όταν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πόι χτύπησε το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η ώρα περνούσε, ο Άρης δεν έβρισκε το δεύτερο γκολ που θα του έδιωχνε το άγχος και όλα κρέμονταν από μια κλωστή, με τους γηπεδούχους ωστόσο να μην μπορούν να απειλήσουν και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Καστοριά: Κοκκινίδης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργαντζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι.

Άρης: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Ν' Λουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ