Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗ

Τη θεατρική παράσταση "Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗ" προγραμμάτισε να προβάλει σήμερα στις
21:15, το Mega.
Θέλεις να κάνεις τον κόσμο να γελάει; Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της παρέας κι όλοι να ξεκαρδίζονται με τ' αστεία σου; Δεν έχεις παρά να φοιτήσεις στη «Μεγάλη του Γέλιου Σχολή» με τον προφέσορα του είδους Μάρκο Σεφερλή.
Επίσης, μαθήματα γέλιου παραδίδουν:
Ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος 'Ελληνας showman ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Ο Τρύφων Σαμαράς. Ο λατρεμένος hair-stylist δίνει μια αποκλειστική αλλά και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη.
Η Πάττυ. Το αγαθό και καλόκαρδο κορίτσι από την Αργεντινή, διεκδικεί το αγόρι των ονείρων της, Ματίας, από την αντίζηλό της Αντονέλλα.
Ο Χάρης. 'Ενας αιώνιος μαθητής, παρά τις πιέσεις του πατέρα του να τελειώσει το Λύκειο, επιμένει να γίνει star, παίρνοντας μέρος σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Η Τίσσα Μπουντούνα. Μια καμαριέρα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, παγιδεύει τον ισχυρό άντρα του ΔΝΤ Στρος Καν, στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.
Η Παναγούλα και η Καλυψώ. Δύο «οικολόγριες», προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους στην Αιδηψό, αναστατώνουν την παραλία.
Ο Γιασεμής Μαραμένος. 'Ενας άνεργος οικοδόμος, μαζί με τη γυναίκα του Γαρυφαλλιά και τα παιδιά τους Υάκινθο, Μαργαρίτα και Τριανταφυλλιά, ξετυλίγουν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό την «οικογενειακή ιστορία» τους.
Οι Πειρατές της Καραβιδικής. Δύο άνεργοι, ο Θανάσης (πολιτικός μηχανικός) και ο Μήτσος (αρχιτέκτονας), στην προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα, για να ζήσουν την οικογένειά τους, κάνουν τους κομπάρσους σε μία διαφήμιση για καραβίδες.
Η Σεχραζάτ Καρατζά. Η όμορφη Τουρκάλα ξαναζωντανεύει την πιο σημαντική από τις «Χίλιες και μία νύχτες» της, εκείνη που αποφάσισε να παρατήσει τον Εγκίν Καγιάογλου για τα μάτια του μεγάλου έρωτα της ζωής της, Ονούρ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Πετρόχειλος, Σάββας Τασίου, Στέλιος Κρητικός, Αρετή Ζαχαριάδου, Βασιλική Αγγέλη

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής
Κείμενα: Μάρκος Σεφερλής - Στέλιος Παπαδόπουλος
Στίχοι τραγουδιών: Μάρκος Σεφερλής
Μουσική: Νίκος Βεντουράτος
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κούζιτσκιν
Κοστούμια: Σύλια Δεμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ