Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Δίδυμες διεκδικούν τον τίτλο "Μις οπίσθια"!

Οι πλούσιες καμπύλες τους είναι το «διαβατήριο» για μια θέση στον διαγωνισμό «Miss Butt Brazil» που διεξάγεται και φέτος, αλλά ιδιαίτερα ανανεωμένος, καθώς δικαίωμα ψήφου έχει όποιος θέλει, χωρίς μάλιστα να κουνηθεί από τον καναπέ του σπιτιού του.

Η Γκρέιζι και η Ραφαέλ Φορνατζιέρι είναι δύο από τις υποψήφιες στα φετινά καλλιστεία για κοπέλες με πλούσια οπίσθια, όπως λέει και το όνομά τους. Εκτός του ότι είναι αδερφές, είναι και δίδυμες, γεγονός που κάνει πρωτοποριακή τη συμμετοχή τους. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δέχτηκαν τη διπλή αυτή υποψηφιότητα, και οι νεαρές φρόντισαν να εξάψουν τη φαντασία των αντρών, κάνοντας μια κάθε άλλο παρά «σεμνή» φωτογράφιση, καθώς δεν δίστασαν να ανταλλάξουν φιλιά μπροστά στην κάμερα, τα οποία κάθε άλλο παρά αδερφικά ήταν.

Κάθε κορίτσι θα εκπροσωπήσει διαφορετική περιοχή της Βραζιλίας, ενώ ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αφού άλλες 25 προσοντούχες κοπέλες θα δώσουν μάχη για τον ζηλευτό τίτλο που θα εξασφαλίσει στη νικήτρια ένα συμβόλαιο στον χώρο της μόδας. Στον τελικό της διοργάνωσης θα περάσουν 15 από τα κορίτσια, τα οποία θα επιλεγούν μέσω online ψηφοφορίας που ξεκινά στις 11 Αυγούστου. Οι φιναλίστ θα δώσουν την τελική μάχη τον Νοέμβριο και η νικήτρια θα κερδίσει τον ζηλευτό τίτλο της «Miss Bumbum Brazil 2014».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ