Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ήταν σοβαρός και αποτελεσματικός και τελικά δίκαιος νικητής στα Χανιά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 0-4 του τοπικού Πλατανιά. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησε επιφυλακτικά, όμως γρήγορα προσαρμόστηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού, “σφράγισε” τα μετόπισθεν, κυκλοφόρησε τη μπάλα και πέτυχε γκολ στις φάσεις που δημιιούργησε.

Πολύ σημαντικό ήταν το πρώτο γκολ που “ξεκλείδωσε” την καλοστημένη άμυνα του Πλατανιά και προήλθε από κόρνερ του Ρατς και όμορφη κεφαλιά του Κλάους, που άνοιξε το σκορ και το δικό του λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα στο 39ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ είχε αυξήσει την επιθετικότητά του και λίγα λεπτά πριν είχε δοκάρι σε σουτ του Κάτσε. Η στιγμή που επιτεύχθηκε το γκολ έμοιαζε ιδανική και αυτό αποδείχθηκε με τη διαχείριση που έκανε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Τζανδάρης είχε αντικαταστήσει τον Μαντούρο που αισθάνθηκε τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και ήταν αυτός που έβγαλε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στο χώρο, ο Σκόνδρας έκανε ιδανικό γύρισμα και ο Σαλπιγγίδηςπέτυχε το 0-2 με πλασέ από τη μικρή περιοχή στο 52ο. Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν αναμφισβήτητη, η κατοχή δική του και ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε ουσιαστικά να αντιδράση. Ο Τέτε που μπήκε αλλαγή φάνηκε χωρίς λόγο εκνευρισμένο και αφού ο Καλογερόπουλος του έδειξε μια κίτρινη όταν πάτησε τον Σάλπι, του χάρισε μια δεύτερη σε αγκωνιά στον ίδιο παίκτη, τον απέβαλε τελικά στο 79ο μετά από σκληρή προβολή σε διώξιμο του Τζανδάρη.

Με τον Πλατανιά να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο και τον ΠΑΟΚ σοβαρό και αποφασισμένο, τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ο Ρατς που μέσα από τις εσωτερικές αλλαγές αγωνίστηκε πιο προωθημένος, έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή, ο Σάλπι σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μακ πέτυχε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Γιάννη Σκόνδρα, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα στο 89ο, μετά από καταπληκτική πάσα του Μακ, που τον βρήκε στην πλάτη της άμυνας.

Θα ήταν άδικο να ψάξει κανείς διακριθέντες σ΄ένα ματς που όσοι χρησιμοποιήθηκαν ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Αναστασιάδη και η ομάδα έδειξε να έχει σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, πειθαρχία και φαντασία, παίρνοντας το πρώτο “τρίποντο” της σεζόν.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78′ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (61′ Τέτε), Ναζλίδης (58′ Τόρες)

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρατς (83′ Ποζατζίδης), Τζιόλης (76′ Κατσικάς) Μαντούρο (27′ Τζανδάρης), Κάτσε, Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ