Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Δύο παραολυμπιονίκες και άλλους τέσσερις αθλητές Α.μ.ε.Α. που διακρίθηκαν τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο θα τιμήσει μεταξύ άλλων ο Δήμος Παύλου Μελά στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Α.μ.ε.Α. την Τρίτη (3/12) στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης Πρόκειται για τη Χρυσούλα Αντωνιάδου, το Γιώργο Βαγιανόπουλο, την Πελαγία Φωτιάδου, τον Μιχάλη Μασμανίδη, τον Ευθύμιο Καραγιάννη και τον Φίλιππο Γρηγοριάδη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες-εισηγήσεις σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρίες, χοροθεατρική παράσταση με αμαξίδια, παραδοσιακούς χορούς και έκθεση έργων ζωγραφικής και διακοσμητικών ειδών με τη συμμετοχή ομάδα μαθητών του Συλλόγου Α.μ.ε.Α. «Μέριμνα Ζωής». Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της κατανόησης σε θέματα Α.μ.ε.Α. και η κινητοποίηση υποστήριξης της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

«Ο Δήμος Παύλου Μελά είναι υπερήφανος που έχει στους κόλπους του τόσους καταξιωμένους αθλητές και εργαζόμενους οι οποίοι προτάσσουν στο Δήμο μας θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρίες. Η 3η Δεκεμβρίου είναι Ημέρα ευαισθητοποίησης και υπενθύμισης ότι όλοι μας είμαστε εν δυνάμει Άτομα με Αναπηρία. Αλλά και Ημέρα διεκδίκησης για ισότιμη θέση στην κοινωνία, για προσβασιμότητα, για διασφάλιση της αξιοπρέπειας και του σεβασμού, για την καταπολέμηση των διακρίσεων και άρση των αποκλεισμών. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι» τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπααδόπουλος

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Παύλου Μελά και το Σύλλογο Α.μ.ε.Α «Μέριμνα Ζωής». Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ