Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΤΟ 2014 NA ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ»

Στο μήνυμά του για τον ερχομό της νέας χρονιάς, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, εύχεται τα εξής: «Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα. Το 2014 να ανατείλει η Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε και πιστεύουμε. 
Να μπει τέλος στη δυστυχία, την αδικία και την ανέχεια και να ξεπροβάλλει επιτέλους η Ελλάδα της κοινωνικής συνοχής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών, της απασχόλησης, της προόδου, της ειρήνης, της ευημερίας και της γαλήνης. Τη νέα χρονιά μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι για το μέλλον της πατρίδας μας. Μέσα από καρδιά μου, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους Μακεδόνες, τους Θρακιώτες και σε όλους τους Έλληνες».

Σήμερα (Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, τους «Ακρίτες του Πόντου», τη φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, την μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού και άλλους συλλόγους.

Αύριο, πρώτη ημέρα του 2014, ο κ. Καράογλου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στη Δοξολογία για το νέο έτος που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Διοικητήριο, όπου θα ανταλλάσει ευχές για τη νέα χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ