Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με ευχές και χαρούμενες μουσικές, παραδοσιακά κάλαντα, φιλαρμονικές μπάντες και χορωδίες, σύλλογοι και φορείς τραγούδησαν σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στην έδρα της ΠΚΜ στη Θεσσαλονίκη.

«Εύχομαι η νέα χρονιά που ξεκινά να είναι χρονιά αισιοδοξίας και ανοδικής πορείας, η χρονιά που η ελπίδα όλων μας θα γίνει πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα με θετικό πρόσημο για το μέλλον των συμπολιτών μας στην Κεντρική Μακεδονία και όλων των Ελλήνων. Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για τον τόπο μας, οφείλουμε όλοι μαζί, με πνεύμα ομοψυχίας, ενότητας και αλληλεγγύης, με αισιοδοξία και θετική σκέψη να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και δύναμη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ψάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ήταν η Μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ