Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΕΞΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ

Στις σελίδες του περιοδικού Inked που κυκλοφορεί εμφανίζεται η εντυπωσιακή Ελισάβετ Σπανού.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού με σέξι στιλ και άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα πρώτα μουσικά βήματα, για τη συνεργασία της με τον Φοίβο και φυσικά για τα tattoos που κοσμούν το καλλίγραμμο κορμί της.

Η εκρηκτική Ελισάβετ, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο δίπλα στον Βασίλη Καρρά, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη, ξεκίνησε τη μελωδική της διαδρομή πριν από πολλά χρόνια, μέσα από εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, ενώ το 2001 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο για λογαριασμό της Warner, για να ακολουθήσει αυτό στην εταιρεία Spicy. Μιλώντας στο «Inked» για το είδος της μουσικής που προτιμάει αλλά και για τη σχέση της με το ροκ και το λαϊκό τραγούδι, αναφέρει πως είναι fan των Pink Floyd, της Sheryl Crow και των Artic Monkeys, ενώ συχνά-πυκνά πραγματοποιεί unplugged εμφανίσεις σε μικρές σκηνές, όπου ερμηνεύει ξένες διασκευές, από Nirvana μέχρι Radiohead.

Αναφορικά με το νέο της κομμάτι που θα φέρει την υπογραφή του Φοίβου, η Ελισάβετ αποκαλύπτει πως το τραγούδι θα είναι mid tempo, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά: «Μου κάνει ο Φοίβος, μου κάνει ο χαρακτήρας του πολύ. Ο Φοίβος κάνει μεγάλες επιτυχίες και νιώθω μεγάλη ασφάλεια να συνεργάζομαι μαζί του. Είναι από τους μεγαλύτερους συνθέτες και παραγωγούς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Αφουγκράζεται την εποχή, αν και τώρα που μιλάμε επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα στη μουσική. Ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει να ακούσει, αλλά ο Φοίβος προτείνει πράγματα».

Η sexy τραγουδίστρια, που φωτογραφήθηκε σ’ ένα άκρως αισθησιακό κόνσεπτ, δηλώνει πως το tattoo είναι ένας είδος εκτόνωσης και ψυχοθεραπείας, ενώ απο [Ελισάβετ Σπανού] οκαλύπτει στον φωτογραφικό φακό τα σχέδια που φιγουράρουν στο σώμα της και αναφέρει πως η πρώτη φορά που «χτύπησε» tattoo ήταν στην ηλικία των δεκαεπτά. «Το πιο πρόσφατο είναι στον καρπό του δεξιού μου χεριού. Είναι το γνωστό hear no evil, see no evil, fear no evil” σε παραλλαγή δική μου και σημαίνει ότι δε σε πλησιάζει το κακό. Ο σταυρός στο αριστερό χέρι είναι ένα θρησκευτικό tattoo, όπως και οι τρεις ιχθύες που έχω στα δάχτυλα. Πιστεύω, πιστεύω πάρα πολύ. Θα κάνω πολλά tattoos ακόμα». Τέλος, αναφέρει πως αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση, ενώ δεν διστάζει να ομολογήσει πως λατρεύει τους άντρες με tattoos.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ