Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατέθεσε μήνυση κατά του εκδότη του περιοδικού hot doc, Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης στο κείμενο της μήνυσης κάνει αναφορά σε δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει ο κ. Βαξεβάνης στην ιστοσελίδα του «Κουτί της Πανδώρας», τα οποία θεωρεί συκοφαντικά εναντίον του. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην υπόθεση Siemens, αλλά και της ενοικίασης των πυροσβεστικών ελικοπτέρων για τα οποία όπως υποστηρίζει ο κ. Βαξεβάνης, ο κ. Μαρκογιάννης δεν αθωώθηκε απλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ και τα αδικήματα παραγράφηκαν. Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει ότι ο κ. Βαξεβάνης αντί να επικοινωνήσει μαζί του για να του πει τις απόψεις του συνέχισε να αναρτά συκοφαντικά κατά τον ίδιο δημοσιεύματα με τίτλους όπως «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα», όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής, ή άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα φωτογραφία του κ. Μαρκογιαννάκη με τίτλο «ιδού η Ρόδος, γιατί το πήδημα παραγράφηκε».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης παραθέτει ιστορικό της υπόθεσης Siemens και της διαδρομής του, ενώ αφήνει υπονοούμενα και για σχέσεις του κ. Βαξεβάνη με το ΣΥΡΙΖΑ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει καταθέσει τη μήνυση στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων κάτι που κάνει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η δίκη να γίνει στα Χανιά, έδρα του κ. Μαρκογιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ