Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΜΑΡΑ: "Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ"

Ο Abdoul Razzagui Camara βραβεύτηκε για το Best Goal της 20ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το περιβάλλον που συνάντησε στη νέα του ομάδα, αλλά και για τις προοπτικές που έχει μπροστά της ο σύλλογος.

«Γνωρίζω καλά, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλο κοινό. Ο κόσμος του βοηθάει τους παίκτες ώστε αυτοί να δώσουν το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα που έχει μπροστά της λαμπρό μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», που άφησε ανοικτό το… παράθυρο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του. «Προς το παρόν απολαμβάνω αυτή την στιγμή της παρουσίας μου στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να έχω και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον».

Άλλωστε, οι πρώτες του εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές. «Θα έλεγα ότι είναι πολύ καλές», εξήγησε ο Camara. «Εκτιμώ ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι έχουμε μία ομάδα με υψηλότατη ποιότητα. Μπορώ και συνεργάζομαι καλά μαζί τους».
Αν κάτι περιμένει με ιδιαίτερη προσμονή είναι το αυριανό ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Το γήπεδο της Τούμπας συναρπάζει νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές και η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αποτελεί για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό κάτι το ιδιαίτερο. «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο μας. Έχω κάποιες πρώτες εικόνες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αύριο παίζοντας σε μία καλύτερη ατμόσφαιρα θα είμαι και εγώ ακόμη πιο δυνατός».

Για την ανάδειξη του γκολ που σημείωσε την περασμένη Κυριακή στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη ως το καλύτερο της 20ης αγωνιστικής ο Abdoul Razzagui Camara δήλωσε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτή τη σημερινή βράβευση και ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν για να γίνει αυτό. Το γκολ που πέτυχα ήταν το δεύτερο καλύτερο γκολ μετά από ένα που σημείωσα με την εθνική ομάδα μέσα στο 2012. Δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό όταν αγωνίζομαι. Στην εθνική δεν ήταν να κληθώ και να παίξω, όμως τελικά ο προπονητής με χρησιμοποίησε. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχω καθοριστικό ρόλο».



Τη βράβευση στον Abdoul Razzagui Camara πραγματοποίησε η κ. Πόπη Γκικοπούλου, εκπρόσωπος του REGENCY Casino, επίσημου χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ