Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΘΑΝΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Θάνος Τοπούζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρεπόρτερ του RED ALERT, Απόστολο Θεοχαρίδη.
Ο νεαρός επιθετικός απάντησε σε αρκετά ερωτήματα τα οποία μεταξύ άλλων είχαν ως αντίκτυπο τον εαυτό του, τον Άρη και τα σχέδια που έχει για το προσεχή μέλλον.

Έχετε αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα υποδομής. Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων;

Θα ξεκινήσω με τα θετικά τα οποία πιστεύω πως είναι από προσωπική μου εμπειρία, η μία ευκαιρία που σου δίνεται για να αγωνιστείς στο ανώτερο επίπεδο και ο τεράστιος ανταγωνισμός που υπάρχει και σε ωθεί να βελτιωθείς σαν ποδοσφαιριστής και να κάνεις το βήμα παραπάνω. Τα αρνητικά βέβαια από την άλλη είναι η κακή οργάνωση που υπάρχει σε αυτό το επίπεδο και παράλληλα υστερούμε πολύ σαν χώρα στα θέματα των αθλητικές εγκαταστάσεων και των χώρων υποδομής. Επίσης, μεγάλος αρνητικός παράγοντας είναι η μη σωστή παρακολούθηση των νέων παιδιών από τα νεανικά τμήματα.

Πιστεύεις πως το ταλέντο αρκεί ώστε να γίνει κάποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;

Όχι φυσικά, το ταλέντο αρκεί μέχρι την ηλικία των 15 έπειτα από αυτό το χρονικό διάστημα χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά

Θεωρείς πως το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψες κατά την θητεία σου στον Άρη είναι επιτυχημένο η ανεπιτυχή;

Μπορώ να πω με ακρίβεια πως ήταν επιτυχημένο, διότι βάση της πορείας μου στην ομάδα της Κ-20 το άξιζα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο redalert.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ