Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ! (Ή... ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΡΩΣ ΠΑΠΑ ΑΡΕΙΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ)

Ακόμα και με κείμενο άρθρου, με ημερομηνία 20/4/12, χθεσινό δηλαδή, σε κιτρινόμαυρη ιστοσελίδα... ψεκάζουν τον Αρειανό! Βέβαια, αν ψάξει κανείς σε παλαιότερα σχόλια ή άρθρα αθλητικών, κυρίως, εφημερίδων ή στο διαδίκτυο θα βρει δεκάδες ή και εκατοντάδες τέτοιου είδους κείμενα, που αναφέρονται στη χοντρομαλακία: Ο Άρης, λένε, νίκησε την ΑΕΚ το 1976 και πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Το ότι νίκησε ο Άρης την ΑΕΚ το 1976 είναι αλήθεια. Και αυτό ήταν ένα κατόρθωμα, αφού ο Άρης συνήθως δεν κερδίζει εύκολα τις ομάδες του ΠΟΚ.
Όμως, ο ΠΑΟΚ, δεν πήρε το πρωτάθλημα εξαιτίας αυτής της νίκης. Απλά, αυτό που αναφέρουν τακτικά εκείνοι που εξουσιάζουν το μυαλό του Αρεινού, είναι στο πλαίσιο του... ψεκασμού!

Και ο Eaglebomb του ThessBomb, βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί με όλα τα παιχνίδια της περιόδου για την ΑΕΚ ότι ο Άρης νίκησε την αθηναϊκή ομάδα στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος 1975-1976 (σε σύνολο 30 αγωνιστικών).
Και μετά δείτε το παιχνίδι που έγινε δυο αγωνιστικές αργότερα. Στην 27η αγωνιστική ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχτηκε το Δικέφαλο του Νότου και βγήκε νικητής με το περίφημο γκολ του Γκουερίνο (άνω φωτο)!
Δυο αγωνιστικές αργότερα, παρακαλώ!!!
Άρα, ποιος "έδωσε" το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ;
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ!!!
Και η χαριστική βολή στον παπά που ταΐζουν χρόνια τον Αρεινό, γι’ αυτό και δεν σηκώνει κεφάλι από τη φάπα αυτή η ομάδα: Δείτε στην τελευταία αγωνιστική: Γιάννενα-ΑΕΚ 2-0...!!!!!! Τα Γιάννενα ήταν η ομάδα που νίκησε στην τελευταία αγωνιστική την ΑΕΚ και όχι ο Άρης, όπως ήξερες μέχρι τώρα ταϊσμένε και ψεκασμένε Αρειανέ!
Στη συνέχεια δείτε τον πίνακα της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος 1975-1976. Θα διαπιστώσετε ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 5 βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ.
Άρα, ούτε καν χρειαζόταν η νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, η οποία έγινε 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ ακολούθησαν 2 ακόμη ήττες για την αθηναϊκή ομάδα, η μία εκ των οποίων από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ!
Αν ψάξετε όλα τον πίνακα με τα ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα 1975-1976 θα δείτε κι άλλα: Όπως τι έκανε ο ΠΑΟΚ στον 1ο γύρο μέσα στην ΑΕΚ αλλά και τι ο Άρης (αυτό που κάνει κατά κανόνα, δηλαδή) κλπ...
Συνεχίστε, λοιπόν, να ψεκάζετε τον οπαδό του Άρη γράφοντας μέρα-νύχτα για τον ΠΑΟΚ, Αρειανάκια μου...

Ιδού τα ντοκουμέντα, ψεκασμένα...


Eaglebomb ThessBomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ