Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ ΑΠΟ αντι-ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, αντι-ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, αντι-ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ, ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ (κάνουν μπαμ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ...

Αυτό ήταν. Ρεπορτάζ για να γεμίζουν οι σελίδες (έντυπες και ηλεκτρονικές) ήταν όλα αυτά τα ονόματα που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες, ακόμη και τις τελευταίες ώρες.
Με το μυαλό μας μπαϊράμι κάναμε όλοι (ΠΑΟΚάρχες, Αρειανάρχες, Ηρακλάρχες...)!
Καμία "μεταγραφή" από όσες σας φλομώσαμε δεν έγινε.

Ότι ήταν να γίνει έγινε από νωρίς στη μεταφραφική περίοδο.
Τώρα, μόνο από τα... αζήτητα μπορούν να βολευτούν οι ομάδες.
Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά.
Έσφιξαν οι κώλοι, αφού ακόμη και ο ΠΑΟΚ που έχει το επιπλέον έσοδο της Ευρώπης αναγκάζεται να μειώσει το μπάτζετ. Άλλωστε, όπως υπολογίζουν οι διοικούντες το σύνολο των εσόδων φέτος θα είναι αρκετά χαμηλότερο από την περσινή χρονιά.
Η "καλύτερη ταμειακή διαχείριση" είναι απαραίτητη, πλέον, από τις διοικήσεις των ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Από το στοκ λοιπόν θα ψωνίσουν οι ομάδες για μια - δυο προσθήκες.
Όπως και να ΄χει, όμως, και παρά τη στεναχώρια όλων σας, πρέπει να συσπειρωθείτε γύρω από τις ομάδες σας, να αφήσετε τις γκρίνιες και να κλείσετε τα αυτιά σας σε εκείνους που θέλουν, για τους δικούς τους λόγους, να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα σας.
Εμείς, επειδή γουστάρουμε το ποδόσφαιρο και είμαστε φίλοι των τριών ομάδων της πόλης (ναι, στο ThessBomb γράφουν φίλοι... οπαδοί... όπως θέλετε πείτε το και των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης) σας συμβουλεύουμε να κλείσετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας στους αντι-ΠΑΟΚτσήδες, στους αντι- Αρειανούς, στους αντι-Ηρακληδείς, αντίστοιχα.
Και να ακούτε, να διαβάζετε μόνο εκείνους που αγαπούν πραγματικά την ομάδα σας. Αυτό φαίνεται από τη διαδρομή του καθενός δημοσιογράφου, ραδιοφωνικού παραγωγού, siteάρχη, blogger κλπ.
Βάλτε τη λογική σας σε συνδυασμό με το συναίσθημα. Μην τρώτε προπαγάνδα από τους "αντί" αφού είναι προφανές ότι θέλουν το κακό της ομάδας σας. Δεν μπορεί ένας Αρειανός να σου πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ούτε ένας ΠΑΟΚτσής να σου πουλάει Αρειανιλίκι. Είναι αδύνατον, αυτό. Σκέψου, ρε Ηρακληδέα, μπορείς να μιλήσεις εσύ με καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ; Ή για τον Άρη; Εσύ ΠΑΟΚτσή μπορείς να πεις τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να... περάσει την ομάδα σου; Ή εσύ Αρειανέ μπορείς να συμβουλεύσεις τον ΠΑΟΚ για το πώς θα πάρει το πρωτάθλημα; Ε, γιατί, λοιπόν, πιστεύεις τον οπαδό της άλλης ομάδας που έχει το μικρόφωνο ή το πληκτρολόγιο; Γιατί κάθεσε και τον ακούς ή τον διαβάζεις; Περιμένεις από αυτόν αμεροληψία; Αφελήηηηηηηη...

ΥΓ 1. Φυσικά δεν αναφέρομαι στους δημοσιογράφους που κάνουν καλά τη δουλειά τους αλλά στα βαμπίρ που μονίμως δαγκώνουν κάθε τι από την ομάδα σας κι εσείς... ή μάλλον κάποιοι μαλάκες, εξακολουθούν να τους ακούνε και να τους διαβάζουν...

ΥΓ 2. Εκτός από τους "αντί" υπάρχουν βέβαια και οι χαζοί...

ΥΓ 3. Δεν είναι σίγουρο, πάντως, ότι οι "δικοί" σου, σου λένε πάντα την αλήθεια...

Καλό μήνα σας είπα...;;;
Ε, καλό μήνα, λοιπόν...
Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ