Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΟΛΟΝΙ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΠΙΝ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ

“Τώρα που τέλειωσε ο αγώνας, πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι με την Καζάν στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο και αποφασιστικό για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ξέραμε για την Καζάν ότι είναι δυνατή στη φυσική κατάσταση, έχουν αθλητική ποιότητα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει λίγο περισσότερη ποιότητα στην τεχνική. Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφός μου της Καζάν μπορούμε να έχουμε τα ίδια συναισθήματα και να νιώθουμε από τη μία χαρούμενοι και από την άλλη θυμωμένοι. Εκείνοι επειδή δεν έκαναν το 3-1 όταν είχαν το καλό μομέντουμ στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε θυμωμένοι που δεν κάναμε το 2-3 στο τέλος”, σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: “Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να νικάμε. Εγώ θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα. Η ισοφάρισή μας ήταν δίκαιη. Αν και πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

Για το μπλακ-άουτ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου: “Δεν μπορώ να το κρίνω έτσι. Εκείνη τη στιγμή βγήκαμε από τα αποδυτήρια με μία συζήτηση με τους Κοντρέρας και Αρίας για το αν θα συνεχίσουν. Ο Κοντρέρας είπε ότι μπορεί, αν και πονούσε. Η Καζάν μας πίεσε, εμείς δεν είχαμε καλό επιθετικό παιχνίδι και κατοχή μπάλας”.

Για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ θα έλεγα ότι η Ρουμπίν είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα και ιδιαίτερα δυνατή. Δεν μπούμε να κάνουμε ανάλυση και σύγκριση των δύο ομάδων στις στημένες φάσεις”.

Για το πού χρειάζεται βελτίωση ο ΠΑΟΚ: “Παίξαμε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα και φέραμε 2-2. Είμαι ικανοποιημένος. Όμως, η δουλειά μας είναι να προοδεύουμε. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής, να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ