Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ... ΣΤΡΟΥΓΚΑ!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το τετραπλό χτύπημα του ΑΡΗ, τη δεδομένη ενίσχυση της ομάδας, αυτούς που πλέον κρύφτηκαν και θα περιμένουν ένα ανάποδο αποτέλεσμα για να ξαναβγούν από τις τρύπες τους!

Πραγματικά εδώ και περίπου ένα μήνα κάνω μεγάλη υπομονή με όλους αυτούς που είτε λόγω συμφερόντων είτε λόγω ασχετοσύνης επιτίθεντο στον ΑΡΗ για τις μεταγραφικές του κινήσεις και τον σχεδιασμό του.

Όταν κάποιος είναι άσχετος, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να καταλάβει τις κινήσεις ενός ανθρώπου που ξέρει. Διάβαζα εδώ και καιρό τα σχόλια αρκετών αναγνωστών για… μεταγραφές, για μπρίζες και εκπλήξεις που υποσχέθηκα με στόχο να παραπλανήσω.

Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να γράψω για όλους, αλλά θα παρακαλούσα τους φίλους αναγνώστες να ανατρέξουν σε σχόλια συγκεκριμένων αναγνωστών. ARIS SALONICA, HIGUAIN 3, BOB (χαχαχα), PEET, EKTELESTIS, ARISBERLIN, Όλε Σκόμποε. (Συγγνώμη για άλλους που τους ξεχνάω) Πλέον το πιο πιθανό είναι να αλλάξουν προσωνύμιο και να… ασκούν κριτική, όπως αρέσκονται να βαφτίζουν είτε τη συντονισμένη επίθεση προς τη διοίκηση και όποιον βρίσκεται στον ΑΡΗ, είτε την ασχετοσύνη τους.

Θα ήθελα να διαβάσετε επίσης δύο από τα τελευταία κείμενα και τα σχόλια… τότε.
http://www.gazzetta.gr/article/item/220340-metagraphes-brizes-stemenoua
http://www.gazzetta.gr/article/item/224165-sunagermos%E2%80%A6

Τα σχόλια τώρα βεβαίως είναι τελείως διαφορετικά για τη διοίκηση και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να πάρει μέσα από τα χέρια ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ τους Σανκαρέ, Ουμπίδεζ και φυσικά τον Γιακούποβιτς και τον Ακόστα.

Προσωπικά έκανα υπομονή γιατί ήξερα ότι θα ξεφτιλιστούν όπως και τελικά έγινε και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο. Το χειρότερο όμως για αυτούς είναι ότι κατέρρευσε και η όποια προπαγάνδα τους σε σχέση με τα… παπλώματα και τις ικανότητες των ανθρώπων που βρίσκονται στην διοίκηση.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ σήμερα τι μπορούν να πουν στον… αόρατο Αθανασιάδη που μπήκε και στο ΔΣ της ΕΠΟ ή στον Ντίμη Παπαϊωάννου, τον οποίο στοχοποιούσαν και ειρωνεύονταν για τη δήλωση περί διπλού παπλώματος.

Το είπε βέβαια ο τελευταίος, ότι «εμείς είμαστε διοίκηση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, δεν θα μαλώνουμε στα ραδιόφωνα για να πείσουμε αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν. Οι πράξεις μας μιλάνε…»

Ο ΑΡΗΣ φέτος έχει δύσκολη χρονιά από οικονομικής απόψεως, ωστόσο πλέον έχει κάνει απίστευτη υπέρβαση (δεύτερη μετά τον Καστίγιο). Πλέον η καραμέλα περί υλικού πήγε περίπατο. Η έκφραση του να δω και μετά να πάρω διαρκείας, επίσης. Την Κυριακή πρέπει να έχει 20.000 κόσμο. Όποιος με 10 ευρώ εισιτήριο δεν έρθει κι αυτή την Κυριακή στο γήπεδο, προφανώς και δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει αυτούς που έφεραν στην ΠΑΕ ένα πάπλωμα όχι διπλό, αλλά πλέον τετραπλό! Τώρα η λύση είναι… μία. Μούγκα στη… στρούγκα, που λέει και η Τζούλια στο μαγαζί που… τραγουδούσε!

Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το διοικείν εστί προβλέπειν μπορούσε να… ξεφωνίζει όλες αυτές τις μέρες. Μπορούσε και φώναζε για διοίκηση του ΑΡΗ που… κοιμάται, ενώ ο ΟΣΦΠ πήρε τον Αμπντούν (άσχετα αν είχε μείνει ελεύθερος από την Καβάλα). Να πουλάει λαϊκισμό και… ανδρισμό πατώντας στην άγνοια ή την απογοήτευση από τα δύο πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Πλέον όμως όποιος το ξανακάνει, πραγματικά θα είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στον ΑΡΗ. Θα είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας και πρέπει να τιμωρηθεί αναλόγως στις συνειδήσεις όλων των Αρειανών…

Παράλληλα όμως, πλέον το μπαλάκι είναι ξεκάθαρα σε προπονητή και παίκτες. Ο προπονητής είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας αυτή τη στιγμή, το ρόστερ κάτι παραπάνω από… σούπερ, επομένως αναμένουμε και τα αποτελέσματα.

ΥΓ1. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ «ΚΛΕΨΕΙ» ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (Σανκαρέ, Ουμπίδεζ) και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (Γιακούποβιτς); Θα σας πω. Από την εποχή Κοντομηνά, αλλά τότε το έκανε με το χρήμα. Σήμερα το κατάφερε με τις ικανότητες ορισμένων ανθρώπων που μάλιστα καθημερινά χλευάζονται ως μη ικανοί…

ΥΓ2. Ήρθε η ώρα για αυτό που σας είχα γράψει. Μπορείτε να πάρετε την μπρίζα και να την... τοποθετήσετε στο... φις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ