Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ ΣΤΙΚΟΥΔΗ - ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ (όχι, βέβαια, γιατί τον διεκδικούν ως άντρα...)

Έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Στικούδη και η Δούκισσα Νομικού! Όχι, τα κορίτσια δεν «σφάζονται» για έναν άνδρα, αλλά για μια θέση δίπλα σε έναν άνδρα και, για την ακρίβεια, δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη και το νέο «Just The 2 Of Us»!


Όπως λένε οι φήμες, μετά το «κόψιμο» του «Mega Star» η Κατερίνα Στικούδη άρχισε να καλοβλέπει την θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Καπουτζίδη, που πέρυσι κατείχε η Δούκισσα. Μην τυχόν λείψει μια από τις δύο από το γυαλί και πάθουμε τίποτα... αλίμονο!

«Δεν έχουμε τέτοια θέματα, δεν υπήρχαν ποτέ τέτοια θέματα», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Star η Κατερίνα Στικούδη, προσθέτοντας πως με την φερόμενη ως αντίπαλό της βρέθηκαν και μίλησαν στα εγκαίνια του μαγαζιού του Γιώργου Λιάγκα. Καλέ τι μίλησαν; Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν. Θα μας τρελάνει τελείως;
Σύμφωνα με την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια, ο ανταγωνισμός είναι μέσα στη ζωή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει προσωπικό θέμα. «Δεν μας ανήκουν οι εκπομπές. Μπορεί σε μία στιγμή να είσαι εσύ και την άλλη κάποιος άλλος», συμπλήρωσε το Κατερινιώ.

Μάλιστα... Σαν να λέμε δηλαδή πέρυσι ήταν η Δούκισσα με τον Καπουτζίδη, την νέα σεζόν κάποια άλλη όπως η Κατερίνα.

«Δεν με ενδιαφέρει το Just και δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση», έσπευσε να προσθέτει η Κατερίνα, διευκρινίζοντας ότι έχει πολλή δουλειά με το νέο της album. Σιγά μην μας πάθει υπερκόπωση το κορίτσι και ποιά θα δούμε μετά στο πλευρό του Καπουτζίδη;

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ