Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

"ΠΙΛΑΒΙΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζήτησε την παραίτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου, στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

"Πρέπει να δείξετε το καλό παράδειγμα και να παραιτηθείτε και να ακολουθήσουμε και μείς. Είναι νομίζω η πιο σωστή λύση. Όσο παραμείνετε στην θέση αυτή, μόνο καλό δεν κάνετε. Έχετε όλη την καλή θέληση αλλά δεν μπορείτε. Να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα προβλήματα. Βλέπω ότι εδώ μέσα δεν σας απασχολεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά αν θα πάρουμε χρήμα για να σωθούμε", ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Χατζηαποστόλου αναφορικά με το θέμα των στημένων παιχνιδιών και τον κ. Πιλάβιο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πλαστές ενημερότητες των ομάδων: "Άλλες ομάδες πήγαν για χρηματικό πρόστιμο άλλες για υποβιβασμό και άλλες τις έβαζαν στην τελευταία θέση" ενώ στάθηκε στην Παναχαϊκή και στον Αλέξη Κούγια.

"Η αντιμετώπιση της Παναχαϊκής ήταν διαφορετική. Αν κάθε ομάδα είχε πρόεδρο τον Κούγιας δεν θα είχε τις ποινές του Ηρακλή και άλλων. Ο πιο έξυπνος στην Ελλάδα είναι ο Κούγιας; Έφερε απόφαση δικαστηρίου ότι υπάλληλος έκανε υπεξαίρεση και ο υπάλληλος είναι διευθύνων σύμβουλος. Απόφαση πολιτικού δικαστηρίου κι εμείς την δεχθήκαμε.

Γι αυτό έβγαινε ο Κούγιας στις τηλεοράσεις και έλεγε καλά λόγια για τον Πιλάβιο. Η απόφαση για Παναχαϊκή ήταν διάτρυτη και δεν πείθει κανέναν. Κανέναν φίλαθλοι στην Ελλάδα, δεν έπεισε. Και τώρα που πήγε είπε ότι η ΚΕΔ συνεργαζόταν με τον Παπαδόπουλο και τον Τσακογιάννη.

Δηλαδή έστηνε παιχνίδια η ΚΕΔ; Ρώτησα τον Τεροβίτσα αν συνεργάζεται με την παράγκα, ρώτησα και τους συμβούλους και όλοι μου είπαν όχι. Αλλά βγήκαν οι συνομιλίες και μιλάτε με τον Α.Μ., τον Αχιλλέα Μπέο".

Τέλος αναφέρθηκε και στην απόλυση του Ανδρέα Καραγκιόζη του πρώην υπάλληλου που έβγαζε δελτία σε ποδοσφαιριστές κανονικά παρά τις πλαστές ενημερότητες που είχαν οι ομάδες.

"Ένας υπάλληλος είχε στήσει μαγαζακι στην ομοσπονδία και αποζημιώθηκε για την αποπομπή του και αποζημιώθηκε. Μήπως ξέρει κάτι ο υπάλληλος και γι' αυτό αποζημιώθηκε όταν έφυγε"; αναρωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ