Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο ΝΕΟΣ "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ" (video)

"Rise of the Planet of the Apes'' τιτλοφορείται το sequel του ''Πλανήτη των Πιθήκων'', που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Αυγούστου. 

Μόλις όμως κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, που μας βάζει στο κλίμα.
Ο James Franco υποδύεται τον Wiil Roadman, έναν επιστήμονα στο San Fransisco του προσεχούς μέλλοντος, που παλεύει να βρει ένα φάρμακο αποτελεσματικό ενάντια στη νόσο του Αλτσχάιμερ. Μέσα από τα πειράματά του ''γεννιέται'' ένα μικρό πιθηκάκι ξεχωριστό από τα άλλα, ο Ceasar.

Ο Will είναι πεπεισμένος ότι έχει στα χέρια του τη λύση που τόσα χρόνια γύρευε, αλλά σύντομα θα διαπιστώσει ότι ο Ceasar είναι λιγάκι πιο... έξυπνος από αυτόν!

Όταν ο νεαρός πίθηκος Ceasar θα μεταφερθεί έγκλειστος σε ένα εργαστήριο με άλλους πιθήκους, που κακομεταχειρίζονται από τον ιδιοκτήτη της μονάδας, η σπίθα που θα φουντώσει την επανάσταση δε θα αργήσει να πεταχτεί...

Ο Andy Serkis (μετά το Γκόλουμ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) μεταμορφώνεται χάρη στις νέες τεχνολογίες στον πίθηκο Ceasar με το... διαπεραστικό βλέμμα, ενώ η Freida Pinto συμπληρώνει την πρωταγωνιστική τριάδα.

Το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι άκρως δελεαστικό με υποβλητικές στιγμές που οδηγούν σε ένα θεαματικό κρεσέντο στο φινάλε με τους πιθήκους να προκαλούν το απόλυτο χάος στο San Fransisco.


nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ