Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΟΥΣΤΑ

Από την Νάνσυ Μητροπούλου
Στην πρεμιέρα της παράστασης "Πνιγμονή" στον Πολυχώρο Vault απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Σάκη Μπουλά το βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού έδωσε το "παρών" τόσο για να παρακολουθήσει το έργο με την σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Καρατζιά όσο και για να απολαύσει την ερμηνεία της συντρόφου του Αλεξάνδρας Ούστα που κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα προβλήματα υγείας του και η αισιόδοξη αντιμετώπισή τους
Ο Σάκης Μπουλάς είναι ένας άνθρωπος δυνατός, που αγαπά την ζωή και επιστρατεύει το χιούμορ του ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ο ηθοποιός έχει διανύσει μια μακρά περίοδο προβλημάτων υγείας και συνεχίζει να δίνει ακόμα τη δική του προσωπική μάχη. Ο φακός τον απαθανάτισε ευδιάθετο και χαμογελαστό για μια ακόμα φορά και σε κάθε του εμφάνιση φέρνει κύματα αισιοδοξίας ακόμα και αν η υγεία του έχει περάσει εξίσου από πολλά κύματα!

Σάκης Μπουλάς - Αλεξάνδρα Ούστα: Αχώριστοι σύντροφοι
Ο Σάκης Μπουλάς και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Ούστα, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στην δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Λατρεμένοι μου γείτονες" είναι αχώριστοι. Η Αλεξάνδρα Ούστα βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της και εκείνος δείχνει να την στηρίζει σε κάθε της βήμα. 





fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ