Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

Όλο και πλήθαιναν οι φωνές, τελευταία, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, για τη "ζεστασιά, τη θαλπωρή και τη μισθάρα του Προεδρικού θώκου", που απολαμβάνει.
Τελικά, σε μια κίνηση συμβολισμού, με εθνικά, πολιτικά και οικονομικά κριτήρια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αποφάσισε να παραιτηθεί της μισθοδοσίας που προβλέπεται από το αξίωμά του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέστησε κοινωνό της σχετικής απόφασής του τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπαδήμου και Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο Κάρολος Παπούλιας τον παρακάλεσε να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών από την πλευρά του τον ευχαρίστησε, και τον ενημέρωσε ότι θα μεταφέρει τη σχετική πρωτοβουλία του στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στο «μάτι του κυκλώνα», καθώς έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από συγκεντρωμένους πολίτες, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, η οποία και διεκόπη, καθώς και στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Χαλκίδα.

Πριν από δυο εβδομάδες μάλιστα, άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει στην οδό Ασκληπιού, προκαλώντας σημαντικές υλικές φθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ