Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ Ο ΣΧΟ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Οι αθλητές του Συλλόγου Χιονοδρομίας «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις στους αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χιονοσανίδας (snowboard) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, που διεξήχθησαν στο χιονοδρομικό κέντρο ΛαϊΛια Σερρών, την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11/2/2012, κατακτώντας τις ανώτερες διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ισχυρή παρουσία του ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος στο χώρο της χιονοσανίδας.

Πρόκειται για τους πρώτους νυκτερινούς αγώνες που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή αρκετών συλλόγων χιονοδρομίας και διεξήχθησαν με επιτυχία χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Συλλόγου Χιονοδρομίας Σερρών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της ομίχλης, της χιονόπτωσης και του ισχυρού ψύχους που επικρατούσαν.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησαν 12 μετάλλια, εκ των οποίων:

Σάλλη Δανάη: 2 χρυσά μετάλλια

Δημητρίου Ευάγγελος: 1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλια

Χατζηστρατής Σάββας : 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλια

Κάμτση Δήμητρα: 2 αργυρά μετάλλια

Σάλλης Χρήστος : 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλια

Θεοδωρίδης Απόστολος: 1 χάλκινο μετάλλιο

Νικολαϊδου Σωτηρία: 1 χάλκινο μετάλλιο


Αξιοπρεπείς εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου.

Επίσημα στοιχεία στο site της Ε.Ο.Χ. eox.gr

Εκτός όμως από την εντυπωσιακή αυτή παρουσία, ο ΣΧΟ Μέγας Αλέξανδρος έχει να επιδείξει διακρίσεις και εκτός Ελλάδος και στη φετινή σαιζόν. Συγκεκριμένα σε αγώνες του Πρωταθλήματος χιονοσανίδας Βουλγαρίας, που διεξήχθησαν στο χιονοδρομικό κέντρο Pamporovo την 21 και 22/1/2012 η αθλήτρια του Συλλόγου, Σάλλη Δανάη, κατέκτησε την 1η θέση συναγωνιζόμενη με τις καλύτερες αθλήτριες της γειτονικής χώρας και επαναλαμβάνοντας τις ανάλογες κατακτήσεις της περασμένης χιονοδρομικής περιόδου . Επίσημα στοιχεία.: http://www.ski.bg/results/season2012/120121_SB_NC_Pamporovo2012_PGS_Results.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ