Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"THE DEVIL’S DOUBLE": Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ (video)

Μια ταινία που αναμένεται να προκαλέσει εντυπώσεις έρχεται στις μεγάλες οθόνες τον Ιούνιο, αφού έχει ως κύριο θέμα της την πολυτάραχη ζωή του γιού του Σαντάμ Χουσεΐν.

Το πρώτο trailer της ταινίας “The Devil’s Double”, του Λι Ταμαχόρι (Die Another Day, Next) με πρωταγωνιστή τον Ντόμινικ Κούπερ ανέβηκε στο διαδίκτυο. Έχοντας πάρει καλές κριτικές όταν προβλήθηκε στοΦεστιβάλ του Σάντανς, η ταινία ασχολείται με τη ζωή του πρωτότοκου ψυχικά διαταραγμένου γιου τουΣαντάμ Χουσεϊν,Ουντάι, ο οποίος είχε διαπράξει αποτρόπαια εγκλήματα.



Η ιστορία διαδραματίζεται στη Βαγδάτη, όπου τα πάντα μπορούν να εξαγοραστούν, για ένα κομμάτι ψωμί, σύμφωνα πάντα με το σενάριο της ταινίας. Αυτός είναι ο κόσμος τουΟυντέιΧουσεΐν, γιού του Σαντάμ, που η δίψα του διεφθαρμένου πόθου του για ακολασία και ανηθικότητα, τον κάνουν να ακολουθήσει παράνομα μονοπάτια.

Όταν όμως ο υπολοχαγός Λατίφ Γιαχία, ο πρωταγωνιστής, καλείται στο παλάτι του Σαντάμ, αντιμετωπίζει ένα αλλόκοτο αίτημα: να γίνει ο σωσίας του Ουντέι, αλλιώς η οικογένειά του θα καταδικαστεί σε θάνατο.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Μάλτα και η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τοΙούλιο.

Ο νεαρός ηθοποιός Κούπερ, τον οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε πιο κωμικούς ρόλους, υποδύεται και τους δύο (πραγματικό και σωσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ